Γ. Βλαχόπουλος: «Δεν κουβεντιάζουμε με… ληγμένους»! - CorfuCorner.gr
15/09/2021

Γ. Βλαχόπουλος: «Δεν κουβεντιάζουμε με… ληγμένους»!

Την δική του απάντηση στον Α' Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας (και Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων), Χριστόδουλο Κούρκουλο, έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο» και υποψήφιος Πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Βλαχόπουλος, μιλώντας στο CORFUCORNER.GR.


Αναφορικά, λοιπόν, με την δήλωση του κ. Κούρκουλου στην ιστοσελίδα μας ότι η αντιπολίτευση την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου «σνόμπαρε» τις κληρώσεις των τοπικών διοργανώσεων και ουδείς εκπρόσωπός της παρέστη στην εκδήλωση, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους, ο κ. Βλαχόπουλος μας είπε με νόημα: «Με... ληγμένους, εμείς δεν κουβεντιάζουμε»!


Και κατόπιν, ο Δραγωτινιάτης παράγοντας ανέφερε: «Θα έπρεπε η πλειοψηφία να είχε κάνει εδώ και καιρό την Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΠΣΚ, για τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό του 2020. Φαίνεται πως το προεδρείο... ταρακουνήθηκε από την ηχηρή σφαλιάρα που είχε δεχθεί στην προηγούμενη Γ.Σ., πριν από 19 μήνες, όπου οι Απολογισμοί του είχαν καταψηφιστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων. Επίσης, τις αρχαιρεσίες που είχαν οριστεί για τις 30 Ιουνίου 2021, τις ανέβαλαν μόλις δύο μέρες νωρίτερα, καρά παράβαση των νόμων και των κανονισμών, τους οποίους έχουν καταστρατηγήσει. Ήδη, την στάση τους την έχουμε καταγγείλει στην ΕΠΟ. Οι κύριοι έχουν ... γαντζωθεί από τις καρέκλες τους και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατηθούν εκεί. Όλοι αυτοί, όμως, να ξέρουν πως την επόμενη των εκλογών της 29ης Οκτωβρίου θα λογοδοτήσουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας».

 

 

• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb