Χρ. Κούρκουλος: «Το σωστότερο θα ήταν να ξανακάνουμε κλήρωση στην Α’ ΕΠΣΚ» - CorfuCorner.gr
29/09/2021

Χρ. Κούρκουλος: «Το σωστότερο θα ήταν να ξανακάνουμε κλήρωση στην Α’ ΕΠΣΚ»

Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Νέου 2017 και του ΑΟ Σιναράδων από την Α' τοπική Κατηγορία, οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου θα μειωθούν στις μόλις 10 στον αριθμό. Το... σενάριο αυτό, εγείρει προβληματισμούς στο «στρατόπεδο» της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Μιλώντας στο CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων της Ένωσης, Χριστόδουλος Κούρκουλος, αποκάλυψε μια από τις σκέψεις του, που αφορά την εκ νέου διενέργεια της κλήρωσης στην εν λόγω διοργάνωση!


Ο κ. Κούρκουλος μας ανέφερε συγκεκριμένα: « Εάν από κάποιον από τους δύο Ομίλους παραιτηθούν δυο ή περισσότερα σωματεία τότε θα δημιουργηθεί μια ανισορροπία στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, διότι οι ομάδες του ενός Ομίλου θα έχουν να δώσουν 22 αγώνες, ενώ εκείνες του άλλου θα δώσουν 18 ή και λιγότερους. Αυτό θεωρώ πως δεν θα ήταν δίκαιο, διότι δεν θα υπάρχει ισονομία στην διοργάνωση. Εφόσον, λοιπόν, συμβεί κάτι τέτοιο μια σκέψη μου είναι να μεταφέρουμε μέσω κλήρωσης κάποια ή κάποιες ομάδες της Μέσης Κέρκυρας από τον έναν Όμιλο στον άλλον, ώστε να υπάρξει αριθμητική ισορροπία και να ξανακάνουμε την κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα. Αυτό πιστεύω ότι θα ήταν το σωστότερο. Σας επαναλαμβάνω, όμως, πως αυτό δεν αποτελεί τίποτα άλλο, παρά μια δική μου προσωπική σκέψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης είναι αρμόδιο να λάβει επίσημες αποφάσεις. Άλλωστε, μέχρι στιγμής κανένα σωματείο της Α' ΕΠΣΚ δεν μας έχει γνωστοποιήσει εγγράφως την αποχώρησή του».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb