Βάρθης: «Στο γήπεδο της Λευκίμμης το ΑΕΛ – Άγιος Νικόλαoς» - CorfuCorner.gr
14/10/2021

Βάρθης: «Στο γήπεδο της Λευκίμμης το ΑΕΛ – Άγιος Νικόλαoς»

Μπορεί στην Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕ Λευκίμμης να αναγκάστηκε να «ξεσπιτωθεί και να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου» στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, όμως τώρα, κόντρα στον ΑΟ Αγίου Νικολάου, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.


Όπως ανέφερε στο CORFUCORNER.GR ο τεχνικός διευθυντής του κερκυραϊκού σωματείου, Σπύρος Βάρθης, το παιχνίδι της «Βασίλισσας» με τους Κρητικούς, στους 32 της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.


«Στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, που είναι σύλλογος υψηλότερης Κατηγορίας, δεν μπορούσαμε να παίξουμε στην έδρα μας, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων Super League 2. Τώρα, όμως, απέναντι στον Άγιο Νικόλαο, δεν ισχύει το ίδιο. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται στην ίδια Κατηγορία με εμάς και βάσει της προκήρυξης το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, που είναι αδειοδοτημένη για την τέλεση αγώνων επιπέδου Γ' Εθνικής. Επικοινώνησα προσωπικά με την ΕΠΟ και μου το επιβεβαίωσαν. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Λευκίμμη και δεν νομίζω ότι θ' αλλάξει κάτι», μας είπε ο κ. Βάρθης.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb