Αναβολή αγώνων και ματαίωση Τουρνουά λόγω κακοκαιρίας - CorfuCorner.gr
15/10/2021

Αναβολή αγώνων και ματαίωση Τουρνουά λόγω κακοκαιρίας

Όπως ήταν φυσικό, μετά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα και τις καταστρεπτικές τους, συνέπειες κάποιες αθλητικές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν .


Έτσι, λοιπόν, ο φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό των Παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας με τους Βετεράνους του Άρη Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή (15/10), στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, αναβλήθηκε για αύριο Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα. Αναβάλλεται, επίσης, μέχρι νεωτέρας , το "Corfu Old Town Trail", το οποίο επρόκειτο να γίνει μεθαύριο Κυριακή (17 Οκτωβρίου), ενώ οριστικά ματαιώνεται το Τουρνουά Ποδοσφαίρου που είχε προγραμματίσει η Ιόνια Ακαδημία Κέρκυρας, στο Δημοτικό γήπεδο Αγίων Δέκα με την συμμετοχή των Ακαδημιών της ΡοΜα, των ΑΟ Φοίνικες και του Θιναλιακού.Ας δούμε τα σχετικά δελτία Τύπου:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:


«Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, ο αγώνας παλαιμάχων
των ομάδων Άρη Θεσσαλονίκης -Αστέρα Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 16/10 και ώρα 17.30 στο γήπεδο του Ολύμπου. Σας περιμένουμε»!!!Corfu Old Town Trail


«Οι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, αγώνες δρόμου αστικού πεδίου «urban trail», αναβάλλονται, εξ αιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί μας. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων»


ΙΟΝΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ. ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!!!»


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Μάιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb