Γ. Βλαχόπουλος: «Θ’ αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»! - CorfuCorner.gr
27/10/2021

Γ. Βλαχόπουλος: «Θ’ αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»!

Δύο μέρες πριν την Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Κέρκυρας, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Βλαχόπουλος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο CORFUCORNER.GR και τον Χρήστο Γραμμένο, όπου διατύπωσε τις θέσεις, τις απόψεις και τις σκέψεις του για σημαντικά θέματα που αφορούν το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την διοργανώτρια αρχή. Τα λεγόμενά του έχουν παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και ορισμένες ατάκες του σίγουρα θα συζητηθούν!


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο», εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη της παράταξής του, τονίζοντας ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο και να διορθώσει τα κακώς κείμενα, επισημαίνοντας πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία τόσο με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των γηπεδικών εγκαταστάσεων του νησιού, όσο και με τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Τόνισε, δε, ότι εφόσον αναλάβει τις τύχες της ΕΠΣΚ, το ποδόσφαιρο θα μπει στις ράγες της νομιμότητας και της κανονικότητας, ενώ δεν πρόκειται να ανεχτεί ηγεμονικές συμπεριφορές και νταβατζήδες!


Ο έμπειρος παράγοντας άσκησε και δριμεία κριτική στο σημερινό προεδρείο της Ένωσης, σημειώνοντας, ότι λειτουργεί «δια του τηλεφώνου» και... αλά καρτ, κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Επέρριψε στην Διοίκηση Κουλόπουλου ανεπάρκεια και ανυποληψία, καταγγέλλοντάς την ότι διέλυσε κι εργαλειοποίησε την διαιτησία, όπως εργαλειοποίησε και το Ταμείο Αλληλεγγύης, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ενέργειες για την πληρωμή των Covid Test των ομάδων, ήταν απλώς ένα... προεκλογικό πυροτέχνημα! Κατήγγειλε επίσης ότι ακολουθείται μια αλλοπρόσαλλη τακτική, που καθιστά αδύνατη την επικοινωνία με την ΕΠΟ.


Σ' ότι αφορά τα οικονομικά της διοργανώτριας αρχής, ο κύριος Βλαχόπουλος υπογράμμισε πως η νυν ηγεσία έχει ξεπεράσει τα όρια της αναξιοπιστίας και της αφερεγγυότητας, εκφράζοντας την απορία πού πήγαν οι 20.000 ευρώ που μπήκαν πέρυσι στο ταμείο της Ένωσης από τα σωματεία. Ανέφερε πως η Διοίκηση Κουλόπουλου, αντί για τα στοιχεία που της ζητήθηκαν επανειλημμένως, παρέδωσε στην αντιπολίτευση μια... έκθεση ιδεών, προανήγγελε, τέλος, ότι θα γίνει ενδελεχής διαχειριστικός έλεγχος, ενώ γνωστοποίησε πως η δική του πλευρά δεν θα παραλάβει το Ταμείο, εάν πρώτα δεν δοθούν απαντήσεις.


Αναλυτικά, η συνέντευξη:


Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αρχαιρεσίες της 29ης Οκτωβρίου, κύριε Βλαχόπουλε. Πόσο αισιόδοξος είστε για εκλογή σας στην προεδρία της ΕΠΣΚ;
« Είμαι αρκετά αισιόδοξος. Νομίζω ό,τι ήλθε η ώρα της ποδοσφαιρικής αλλαγής και στην Κέρκυρα. Μην ξεχνάτε ότι οι ίδιοι άνθρωποι διοικούν το ποδόσφαιρο μας επί τουλάχιστον 20-25 χρόνια. Ό,τι ήταν να δώσουν το έδωσαν. Τα μηνύματα που παίρνουμε από τις ομάδες είναι άκρως ενθαρρυντικά».


Από τις αρχές του μήνα, η παράταξη Κουλόπουλου κάνει προεκλογική περιοδεία στα γήπεδα που διεξάγονται επίσημοι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Η δική σας πλευρά πραγματοποιεί παρόμοιες κινήσεις;
«Εκλογές για την ΕΠΣΚ κάνουμε και όχι αυτό διοικητικές. Αλήθεια, τώρα θυμήθηκαν να δουν τους Δημάρχους; Για ποιο λόγο; Εμείς και στα γήπεδα πηγαίνουμε και με τούς παράγοντες συνομιλούμε, σε καθημερινή βάση. Απλώς δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Δεν είναι η ώρα για φωτογραφίες. Είναι η ώρα της δουλειάς και των αποφάσεων».

Στις εκλογές της 30ής Ιουνίου, που αναβλήθηκαν, δικαίωμα ψήφου είχαν μόλις 11 σωματεία και η παράταξή σας φαινόταν να έχει το προβάδισμα. Τώρα, που ο εκλογικός κατάλογος διευρύνθηκε στα 29 σωματεία, πιστεύετε ότι τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί;
«Η απόσταση έχει μεγαλώσει. Για τον απλούστατο λόγο, όπως είχαμε πει, όσες περισσότερες ομάδες ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο. Εμείς δεν φοβόμαστε τα σωματεία. Θέλαμε και θέλουμε να ψηφίσουν όλες οι ομάδες. Άλλοι φοβούνται την ετυμηγορία των ομάδων.... Μην ξεχνάτε ότι έχουν αναβάλλει 3 φορές τις εκλογές. Όταν έχουν γίνει εκλογές, σε 15 Ενώσεις σε όλη την χώρα, έγιναν εκλογές σε 75 και πλέον, πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία στην ΚΈΡΚΥΡΑ, στη ΕΠΟ με 150 εκλέκτορες και δεν ξέρω και που αλλού. Ακόμα και σήμερα, αν υπάρχει κάποιος τρόπος, είναι ικανοί να τις αναβάλουν».


Για ποιον λόγο οι ψηφοφόροι να επιλέξουν τους υποψηφίους της «Κερκυραϊκής Συμμαχίας»;
«Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα του ποδοσφαίρου προς το καλύτερο. Γνωρίζουμε τις ανάγκες των σωματείων μας. Κάθε μέρα πληρώνουμε για τις ανάγκες τους. Αλήθεια, αυτοί από πότε έχουν να πληρώσουν παράβολο για τις ομάδες τους; Καταρχήν, δεν έχουν ομάδες. Είμαστε έμπειροι, έχουμε την βούληση και την θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο».


Ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις που θα κάνετε, εάν αναλάβετε τα... ηνία της Ένωσης;
« Καταρχήν, δεν γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση της ΕΠΣ. Θέλουμε να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα, χωρίς αναταράξεις. Έχουμε μπροστά μας έναν... Γολγοθά, με πάρα πολλά προβλήματα. Είμαστε υποψιασμένοι για το τι θα βρούμε. Ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, που θα κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Είμαστε όμως έτοιμοι».

 

Ποιες πρωτοβουλίες θεωρείτε ότι μπορεί να αναλάβει η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να βελτιωθούν άμεσα τα κερκυραϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα, τα περισσότερα εκ των οποίων είτε είναι προβληματικά, είτε βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση;
«Η ΕΠΣΚ έχει τεράστια δυναμική, και απήχηση στην τοπική κοινωνία, απλώς οι σημερινοί διοικούντες είναι ανυπόληπτοι, δεν τους υπολογίζει κανείς. Ούτε μια ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει, για την τραγική κατάσταση των αγωνιστικών χώρων. Τα γήπεδα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Θα απαιτήσουμε, με δυναμικό τρόπο, την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων. Δυναμική διεκδίκηση, λοιπόν, από τις αυτοδιοικητικές αρχές, πρώτου και δευτέρου βαθμού, με οποιαδήποτε κόστος. Όλοι στην σέντρα. Πενήντα ομάδες με πενήντα διοικητικά συμβούλια, εικοσιπέντε έως τριάντα ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας, με φιλάθλους σε κάθε χωριό. ΕΡΩΤΏ ΛΟΙΠΌΝ: ΕΊΜΑΣΤΕ ΛΊΓΟΙ;;; Είμαστε Πολλοί, για να μην μας υπολογίζουν. Συνεργασία, με καλόπιστο διάλογο, με τις αυτό διοικητικές αρχές. Όταν έχω 10 χιαστούς το χρόνο, δεν μπορώ να παρακαλώ τον Θεό του χρόνου να έχω 6. Δεν θα χαριστούμε σε κανένα. ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΉ. ΕΙΜΑΣΤΟΙ ΠΟΛΛΟΙ................»


Όσον αφορά την κερκυραϊκή διαιτησία, που βρίσκεται στο χειρότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών, ποιες ενέργειες ως προς την αναβάθμισή της μπορείτε να δρομολογήσετε, εφόσον ο συνδυασμός σας κερδίσει;
«Η διαιτησία είναι ένα άλλο πρόβλημα, που δυστυχώς θα κληρονομήσουμε, από την απερχόμενη Διοίκηση. Η λάθος αντιμετώπιση, με το παραγκωνισμό και την εμμονή της, σε σχέση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών, έχει φέρει την διαιτησία σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Είναι σε όλους γνωστό ότι η διαιτησία βρίσκεται στο χειρότερο της επίπεδο. .. Στην ουσία, την διέλυσαν. Είναι μονόδρομος για εμάς η ενεργοποίηση και η συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών, υπό την εποπτεία της ΕΠΣΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θα υπάρχει πλέον και καταστατική εναρμόνιση με την ΕΠΟ στο ζήτημα αυτό. Δυστυχώς, οι εξελίξεις τρέχουν και αυτοί στην ΕΠΣΚ κοιμούνται. Στην ουσία, διέλυσαν την διαιτησία, την εργαλειοποίησαν, όπως και τόσα άλλα. Σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε διαιτητές»
.

Είστε της άποψης ότι οι διαιτητές που υποπίπτουν σε παραπτώματα θα πρέπει να τιμωρούνται και οι ποινές τους να δημοσιοποιούνται από την ΕΠΣΚ, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων;
«Είναι πάγια η θέση μου για... όλα στο φως. Εάν το προβλέπει το καταστατικό, και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας(ΚΕΔ ΕΠΟ) φυσικά να δίνονται στη δημοσιότητα και οι ποινές των διαιτητών. Είμαι υπέρ κάθε μέτρου που βοηθάει την διαφάνεια και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου»


Πώς κρίνετε την σημερινή Διοίκηση της Ένωσης, κύριε Βλαχόπουλε;
«Δεν μπορώ να τους κρίνω καν. Είναι τραγική, ακόμη και η καθημερινή διαχείριση. Ένας άνθρωπος, για όλες τις δουλειές. Το μόνο που κάνει καλά ο Πρόεδρος, είναι να μιλάει όλη μέρα με ένα τηλέφωνο. Μονίμως μιλάει. Η Ένωση, κύριε Γραμμένε, δεν διοικείται από τηλεφώνου. Έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αναξιοπιστίας και της αφερεγγυότητας. Καθημερινά λειτουργούν με μικρότητες, που δεν αρμόζουν σε κανονικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. Λυπάμαι για το επίπεδο της σκέψης τους. Η ΕΠΣΚ δεν διοικείται από τηλεφώνου. Η Ένωση διοικείται και θα διοικηθει, από το ΔΣ, το καταστατικό της, τις επιτροπές της , και από τα θεσμικά της όργανα.


Φημολογείται ότι τα νήματα της παράταξής σας κινούνται από οικονομικά εύρωστο άτομο, που δεν δικαιούται να μετάσχει στα κοινά της ΕΠΣΚ...
«Δεν απαντώ σε φήμες και ανούσια καφενειακού τύπου υπονοούμενα. Εξάλλου κι εγώ υβρίζομαι και συκοφαντούμαι καθημερινά από μέλη της σημερινής διοίκησης. Έχω όμως αποφασίσει να μην απαντώ σε μικρότητες. Δεν παραπονιέμαι όμως. Εφόσον αποφάσισα να ασχοληθώ με το χώρο, θα τα υπομείνω. Εξάλλου, γνωρίζει ο κόσμος ποιος είμαι. Εγώ όμως λαμόγιο δεν είμαι».


Ως αντιπολίτευση, έχετε κατηγορήσει το σημερινό προεδρείο της διοργανώτριας αρχής περί αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης σε οικονομικά ζητήματα. Εμμένετε σ' αυτή την πολύ σοβαρή κατηγορία;
«Δεν είναι κατηγορία είναι κοινό μυστικό. Όλοι γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά στα οικονομικά. Έχουμε ζητήσει με (20 και πλέον γραπτά αιτήματα), οικονομικά στοιχεία για την Ένωση. Δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση και για τίποτα . Καταψήφισαν οι ομάδες τον Οικονομικό τους Απολογισμό και αντί να δώσουν στοιχεία όπως δεσμεύτηκαν, έφεραν μία έκθεση ιδεών, μετά από ένα χρόνο, που δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Εγώ δεν είμαι ούτε λογιστής, ούτε δικηγόρος, ούτε δικαστής. Θα γίνει διαχειριστικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Είτε το θέλουν είτε όχι, εμείς σαν νέα διοίκηση δεν θα παραλάβουμε το ταμείο, εάν δεν πάρουμε απαντήσεις, τόσο απλά, χωρίς ίχνος εκδικητικότητας. Θα βάλουμε τάξη στα οικονομικά της ΕΠΣ. Εισέπραξαν πέρσι από τα παράβολα 17.000ευρώ και από δελτία 3000ευρώ περίπου. Η Ένωση ήταν κλειστή λόγω covid. Η υπάλληλος ήταν σε αναστολή. Ρωτάμε λοιπόν.. Πού πήγαν τα λεφτά των ομάδων;;;..... . Απάντηση δεν πήραμε ποτέ....... »


Πιστεύετε ότι το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ένωσης επιτελεί τον ιερό σκοπό του, ή μήπως είναι αδρανές;
«Θέλω να θυμίσω ότι το Ταμείο Αλληλεγγύης ήταν ιδέα της τότε Αντιπολίτευσης, όπου ήμουν και εγώ μέλος της. Και συγκεκριμένα ήταν ιδέα του Κώστα Ρουσινου. Δυστυχώς, εργαλειοποιήθηκε και αυτό, όπως και άλλα. Ρωτήσαμε ποιοι πήραν και πόσα πήραν. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ....»


Σ' ότι αφορά την μίσθωση του ενωσιακού γηπέδου, στο Κανόνι, έχετε διαπιστώσει κάποια παραβίαση των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού;
«Ζητήσαμε να μας δοθεί η σύμβαση, δεν μας δόθηκε ποτέ, όπως και για τόσα άλλα. Άρα, δεν έχω γνώση και φυσικά δεν έχω άποψη».


Πώς κρίνετε την απόφαση των ενοικιαστών του Αθλητικού Κέντρου να απαγορεύουν τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια σε συνεργάτες συγκεκριμένων τοπικών ΜΜΕ να κάνουν την δουλειά τους στο εν λόγω γήπεδο, καθώς και το γεγονός ότι η Διοίκηση της ΕΠΣΚ έχει αγνοήσει την σχετική επίσημη καταγγελία που της έγινε;
«Δεν γνωρίζω αν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τους όρους της σύμβασης. Πάγια θέση μας, είναι ή ελεύθερη είσοδος των ΜΜΕ και των συνεργατών τους στα γήπεδα».


Η πρεμιέρα της Α' Κατηγορίας και του τοπικού Κυπέλλου «πήγε πίσω», λόγω φόρτου εργασίας της Γραμματείας, ως προς την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει κατά την γνώμη σας υπαλληλική ανεπάρκεια στην ΕΠΣ Κέρκυρας;
«Δεν υπάρχει υπαλληλική ανεπάρκεια, διοικητική ανεπάρκεια υπάρχει. Τι να σου κάνει μια υπάλληλος, που καλείται να εκδώσει 800 (δεν ξέρω πόσα δελτία, σε λίγες ημέρες). Ο γραμματέας της ΕΠΣ τι έκανε για αυτό;


Γενικά, θεωρείτε ότι η Ένωση θα μπορούσε να έχει οργανωθεί και να λειτουργήσει καλύτερα, αλλά δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις;
«Φυσικά θα πρέπει η ΕΠΣ πρώτα από όλα να λειτουργεί ισότιμα και προς όφελος όλων των ομάδων. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η ΕΠΣ λειτουργεί... αλά καρτ και με το δόγμα, "είσαι δικός μου σε ευνοώ, δεν είσαι σε αδικώ".


Η Διοίκηση Κουλόπουλου απέφυγε να πάρει θέση για τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, στο πρόσφατο 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων, στο οποίο μετείχε και η ΕΠΣ Κέρκυρας. Θα θέλαμε το σχόλιό σας...
«Δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Έτσι ήταν η λειτουργία αυτού του ανθρώπου. Υπόγεια. Κρύβει τα προβλήματά μόνιμα κάτω από το χαλί. Η ΕΠΣ έπρεπε δημόσια και άμεσα να καταδικάσει το γεγονός».


Πιστεύετε ότι ήταν επαρκείς οι ενέργειες του προεδρείου ως προς την «κάλυψη» των Rapid Test των ομάδων από τους Δήμους;
«Άνθρακας ο θησαυρός. Λεονταρισμοί της τελευταίας στιγμής. Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι Δήμοι παρέπεμψαν τις ομάδες στα κέντρα Υγείας.. Το Κέντρο Υγείας Λευκίμμης δεν κάνει Τεστ την Παρασκευή. Άρα, όταν μια ομάδα παίζει Σάββατο, δεν αρκεί το χρονικό περιθώριο μέχρι τον αγώνα. Αυτή τη στιγμή, ΚΑΒΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΛΑΔΑ, κάνουν τα Τεστ σε ιδιωτικό φαρμακείο, φυσικά επί πληρωμή. Επομένως για τί συζητάμε; Ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα ακόμα. Λειτουργούν χωρίς στρατηγική και στόχο».


Ποιες πρωτοβουλίες θα μπορούσε ν' αναλάβει η Ένωση για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων - μελών της;
«Έχουμε επαφή με προέδρους και άλλων ΕΠΣ και διαπιστώνουμε, ότι τα παράβολα πού πληρώνουν τα σωματεία εδώ, είναι τεράστια σε σχέση με αυτούς. Το εξοδολόγιο επίσης. Θα πάρουμε μέτρα, όχι προσωρινά, αλλά μόνιμα. Έχουμε ανοικτή γραμμή με την ΕΠΟ. Μας υποσχέθηκαν βοήθεια, Τεχνική Βοήθεια. Να διοργανώσουμε Σχολές προπονητών, διαιτητών, ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου και άλλα. Να απορροφήσουμε κονδύλια μέσω ΟΥΕΦΑ. Αλλά αυτά πρέπει κάποιος να τα οργανώσει και να τα διεκπεραιώσει».


Πιστεύετε ότι στην διοργανώτρια αρχή γίνονται άσκοπες οικονομικές σπατάλες;
«Ρωτήστε τους ίδιους. Όπως σας προανέφερα, δεν έχω εικόνα των οικονομικών και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα».


Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας με την ΕΠΟ είναι ανύπαρκτες, κάτι που μεταξύ άλλων έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην κερκυραϊκή διαιτησία, πιστεύετε ότι επί δικής σας προεδρίας θα μπορέσετε να φέρετε κοντά τις δύο πλευρές;
«Ήδη συνομιλούμε με την ΕΠΟ. Η παρούσα Διοίκηση έχει μια αλλοπρόσαλλη πρακτική, που καθιστά αδύνατη την επικοινωνία με την ΕΠΟ. Π.χ ψήφισε τον Ζαγοράκη για πρόεδρο και καταψήφισε όλα τα άλλα. Η Ομοσπονδία δεν συνομιλεί με την Διοίκηση, γιατί είναι ανυπόληπτη. Έχουμε 2 ομάδες μας στην Γ Εθνική δεν πρέπει να τις βοηθήσουμε στον... Γολγοθά τους; Δεν πρέπει να έχουμε συνεχή επικοινωνία με την ΕΠΟ; Να έχουμε επιρροή στα κέντρα των αποφάσεων»;

 

Θέλετε να προσθέσετε κάτι για το τέλος κύριε Βλαχόπουλε;
« Ναι. Για όλα αυτά, θεωρούμε ότι είναι πλέον μονόδρομος η αλλαγή στην διοίκηση της ΕΠΣΚ. Το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας θα μπει στις ράγες της κανονικότητας και της νομιμότητας. Δεν θα ανεχτούμε ηγεμονικές συμπεριφορές και νταβατζήδες.
ΑΣ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ»

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb