Γ. Αρμενιάκος: «Ο Σύνδεσμος θ’ αποτελεί την φωνή των διαιτητών»! - CorfuCorner.gr
13/11/2021

Γ. Αρμενιάκος: «Ο Σύνδεσμος θ’ αποτελεί την φωνή των διαιτητών»!

Από την περασμένη Πέμπτη (11/11), ο Γιώργος Αρμενιάκος αποτελεί το τρίτο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας και ουσιαστικά σηματοδοτείται έτσι η... αλλαγή σελίδας στην κερκυραϊκή διαιτησία!


Μιλώντας στο CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας επισήμανε την σημαντικότητα της «επανάκαμψης» του ΣΔΠΚ στο φούτμπολ του νησιού, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμπόρευση με την Ένωση.


«Θεωρώ ότι η επανάκαμψη του Συνδέσμου στα κοινά της διαιτησίας, θα ωφελήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Αρκεί μόνο να θυμηθούμε πόσους σπουδαίους διαιτητές ανέδειξε στο παρελθόν ο ΣΔΠΚ. Είναι επίσης πολύ-πολύ κομβική η συνεργασία μας με την ΕΠΣΚ, την διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου. Αυτή η συμπόρευση, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ο κ. Αρμενιάκος.


Για την επιστροφή των ρέφερι στον Σύνδεσμο, επισήμανε τα εξής: «Ξαναγυρίζοντας στο "σπίτι" τους, οι διαιτητές της Κέρκυρας μόνο οφέλη μπορούν να αποκομίσουν. Και επί της ευκαιρίας, θέλω να τους απευθύνω ένα μήνυμα: Δεν θα πρέπει να τους φοβίζει τίποτα πια. Ο ΣΔΠΚ θα είναι η οικογένειά τους, θα στέκεται αμέριστα στο πλευρό τους, θα αποτελεί την φωνή τους και θα κάνει το κάθε τι δυνατό για να επιλύει τα προβλήματά τους».


Σε ερώτηση που θέσαμε στον Γιώργο Αρμενιάκο για το αν ο Γιάννης Μέριανος θα εγγραφεί στον ΣΔΠΚ, ώστε να αξιοποιείται ως παρατηρητής διαιτησίας, μας είπε τα εξής: «Αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να σας δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση. Πρόκειται γα μια ιδιάζουσα περίπτωση. Ο κ. Μέριανος, εφόσον το επιθυμεί, θα πρέπει να υποβάλει μια αίτηση στον Σύνδεσμο και από ‘κει και πέρα υα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb