Διευκρινιστική δήλωση του διαιτητή Κώστα Τόμπρου - CorfuCorner.gr
24/11/2021

Διευκρινιστική δήλωση του διαιτητή Κώστα Τόμπρου

Μέσω του CORFUCORNER.GR, ο Κώστας Τόμπρος, εκ των κορυφαίων διαιτητών της Κέρκυρας την τελευταία δεκαετία, θέλησε να κάνει μια διευκρίνιση και να ξεκαθαρίσει την θέση του, ώστε να μην δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.


Η προ μερικών ημερών φράση του 39χρονου ρέφερι ότι «Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους Αρμενιάκους, τους Κορίκηδες και τους Μάρτηδες», φαίνεται πως ενόχλησε και δυσαρέστησε το προεδρείο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, γι' αυτό κι εκείνος ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.


Ο κ. Τόμπρος, λοιπόν, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας τα εξής:
«Επειδή δημιουργούνται παρερμηνείες, θα ήθελα να κάνω μια απαραίτητη διευκρίνηση. Με τον Γιώργο Αρμενιάκο και τον Τάσο Κορίκη δεν έχω απολύτως τίποτα. Τους σέβομαι και τους υπολήπτομαι. Ειδικά τον κ. Αρμενιάκο, που τυγχάνει Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, τον εκτιμώ απεριόριστα, διότι είναι μέλος της οικογένειάς μου. Να ξεκαθαρίσω, λοιπόν, ότι η προ μερικών ημερών αναφορά μου, δεν ήταν επί προσωπικού. Με εκείνη την φράση που χρησιμοποίησα, ήθελα απλά να καταδείξω ότι στον Σύνδεσμο θα πρέπει να γίνουν εκλογές, ώστε στην Διοίκηση να μπουν νέα πρόσωπα, με φρέσκες ιδέες. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Επομένως, αναφερόμουν ξεκάθαρα στην θεσμική και συνδικαλιστική ιδιότητα των σημερινών διοικούντων. Σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξα να τους θίξω και να τους μειώσω ως προσωπικότητες».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιανουάριος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb