17/06/2017

Ιππότες: «Προς τι το άγχος κύριοι;»

Οι Ιππότες Κέρκυρας αποφάσισαν να μην παραστούν στην συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΣΚΑΒΔΕ, το οποίο θα ασχολούνταν εκ νέου με την καταγγελία του ΣΚ Ιωαννίνων, που οδήγησε στη εξοντωτική τιμωρία της κερκυραϊκής ομάδας.

 

Η Διοίκηση του κερκυραϊκού συλλόγου, μέσω ανακοίνωσής της, εξαπολύει «δριμύ κατηγορώ» εναντίον της ομάδας της Ηπείρου και της διοργανώτριας αρχής, κάνοντας λόγο για «κουτοπονηριές και για παράνομες και αντικανονικές μεθόδους».


Η ανακοίνωση (που φέρει τον τίτλο «ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ;») έχει ως ακολούθως:

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
Το σωματείο μας, καλείται αύριο (σ.σ χθες Παρασκευή 16/6) εκ νέου να παρασταθεί ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ για να συζητηθεί, λέει, η «καταγγελία» του Σ.Κ Ιωαννίνων για τον μεταξύ μας αγώνα play offs της 29/4/2017.

 

Αυτή η συνεδρίαση προκλήθηκε, λέει, από την προηγούμενη - όλως τυχαίως- επιστολή του σωματείου των Ιωαννίνων (7-6-2017) το οποίο αναρωτιέται- τάχα αφελώς- τι απέγινε με εκείνη την από 6/5/2017 καταγγελία του προς την ΕΣΚΑΒΔΕ.

 

Επειδή προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και να παίζουν με τους νόμους, απαντάμε για τελευταία φορά τα εξής: Τόσο η ΕΣΚΑΒΔΕ όσο και το σωματείο των Ιωαννίνων γνωρίζουν ότι δυνάμει της από 6-5-2017 γενικής και αόριστης «καταγγελίας» του ΣΚ Ιωαννίνων (ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ OΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ), η οποία στηρίχτηκε σε ένα ανώνυμο, ανυπόστατο και ψευδές γράμμα, εξεδόθησαν οι υπ'άριθ.3/2017 και 27/2017 αποφάσεις της ΕΣΚΑΒΔΕ, οι οποίες τιμωρούν με εξοντωτικό τρόπο την ομάδα μας. Επίσης ακυρώνουν όλους τους αγώνες των play offs στους οποίους συμμετείχε η ομάδα μας και επαναπροκηρύσσουν την διεξαγωγή play offs.

 

Aυτή την ήδη επιβληθείσα ποινή επί της ως γενικής και αόριστης «καταγγελίας» του ΣΚ Ιωαννίνων, τη γνωρίζει καλά τόσο η ΕΣΚΑΒΔΕ όσο και τα Γιάννενα, αφού «παρεστάθησαν» μαζί, δια πληρεξουσίου δικηγόρου εξ Ιωαννίνων στην συζήτηση της προσφυγής μας, για την ακύρωση της εξοντωτικής αυτής ποινής ενώπιον του ΑΣΕΑΔ. Τι προσποιείται ότι δεν γνωρίζει λοιπόν ο ΣΚ Ιωαννίνων και η ΕΣΚΑΒΔΕ; Ότι μας αφαίρεσαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος; Ότι μας υποβίβασαν στην τελευταία κατηγορία;; Εμείς στην αυριανή «συζήτηση» δεν θα κάνουμε τον κόπο να παραστούμε ούτε να προβάλουμε νομικά επιχειρήματα και ενστάσεις όπως αυτό του ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ(αν το γνωρίζουν), γιατί αυτά έχουν αξία μόνο ενώπιον Οργάνων τα οποία λειτουργούν σεβόμενα την αρχή της νομιμότητας. Κουτοπονηριές που γίνονται με σκοπό να ληφθεί μια «νέα» απόφαση επί του ίδιου θέματος, η οποία δεν θα κουβαλάει τις «αμαρτίες» της και τις παραλείψεις της προηγούμενης, δεν θα τις νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας.

 

Η υπόθεση έχει αχθεί ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, του οποίου την ετυμηγορία αναμένουμε. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν η ΕΣΚΑΒΔΕ και τα Γιάννενα, αντί να προσπαθούν με παράνομες και αντικανονικές μεθόδους να ξανασκοτώσουν το πτώμα της Κέρκυρας! Ας περιμένουμε ,λοιπόν, όλοι την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Γιατί τέτοιο άγχος κύριοι;;

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ»

 


 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb