23/06/2017

Νέα Επιτροπή Διοίκησης στο ΕΑΚ Κέρκυρας

Υπό νέα Διοίκηση λειτουργεί από χθες Πέμπτη (22/6) το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, μετά τη λήξη της θητείας της προηγούμενης Διοικούσας Επιτροπής .


Κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, που υπεγράφη στις ,12/6 και δημοσιεύτηκε μόλις χθες, επικεφαλής της νέας Δ.Ε τίθεται ο Γιάννης Μακαντάνης.
Η θητεία της καινούργιας Επιτροπής είναι διετής, δηλαδή έως τις 12 Ιουνίου 2019.

 

Η σύνθεση της νέας Διοίκησης είναι η εξής:
1.ΜΑΚΑΝΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου, Συνταξιούχος ΟΤΕ ως Πρόεδρος,
με αναπληρωτή τον ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Νικολάου, Επιχειρηματία
2.ΤΟΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σωτηρίου Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΠΑΠΑΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του Γεωργίου, Πολιτικό Μηχανικό.
3.ΣΑΒΒΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Γεωργίου, Δικηγόρο ως Γραμματέας, με αναπληρώτρια την ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
4.ΠΡΕΝΤΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ του Ιωάννη, Οικονομολόγος , ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον ΕΣΚΙΤΖΙΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟ του Βίκτωρα Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.
5.ΑΓΑΘΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του Μιχαήλ, Αστυνομικός/ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ως Έφορος, με αναπληρωτή τον ΔΙΑΒΑΤΗ ΠΕΤΡΟ του Τριανταφύλλου Συνταξιούχο Ολυμπιακής.
6.ΡΩΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κίμωνα, Συνταξιούχος Ολυμπιακής ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Νικολάου, Ξενοδοχοϋπάλληλο.
7. ΘΕΟΔΩΡΑ του Νικηφόρου, Ελεύθερη επαγγελματίας ως Μέλος, με αναπληρώτρια την ΛΟΥΚΑΝΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Σπυρίδωνα, Τουριστικό Επιχειρηματία.

 


 Ο νέος Πρόεδρος του ΕΑΚΚ Γιάννης Μακαντάνης
Πέμπτη
23
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αμφιλόχιος, Αμφιλοχία, Ελενος, Λένος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb