29/06/2017

Ίππότες: «Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη Γ' Εθνική»!

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την δικαίωση της προσφυγής της στο ΑΣΕΑΔ και την οριστικοποίηση της ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική του ανδρικού μπάσκετ, εκφράζει η Διοίκηση των Ιπποτών, επισημαίνοντας το όραμά της για τον προβιβασμό στα ... μεγάλα σαλόνια!

 

Η σχετική ανακοίνωση του κερκυραϊκού σωματείου έχει ως ακολούθως:
«Αγαπητοί Κερκυραίοι φίλαθλοι, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως μετά την τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, νιώθουμε δύο φορές πιο ΔΥΝΑΤΟΙ από πριν. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι «οι σπουδαίοι οργανισμοί επιλέγουν τις αρχές πάνω από τα πρόσωπα. Εάν εγκαταλείψεις τις αρχές σου, αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσεις..


Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη Γ' εθνική ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ για να συνεχίσουμε το όραμά μας που είναι και το όραμα όλων των Κερκυραίων φιλάθλων, την ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ μας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, που τόσο πολύ το αξίζει η Κέρκυρά μας! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αμέριστη στήριξή σας, όλο αυτό τον καιρό!»
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb