29/06/2017

Ίππότες: «Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη Γ' Εθνική»!

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την δικαίωση της προσφυγής της στο ΑΣΕΑΔ και την οριστικοποίηση της ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική του ανδρικού μπάσκετ, εκφράζει η Διοίκηση των Ιπποτών, επισημαίνοντας το όραμά της για τον προβιβασμό στα ... μεγάλα σαλόνια!

 

Η σχετική ανακοίνωση του κερκυραϊκού σωματείου έχει ως ακολούθως:
«Αγαπητοί Κερκυραίοι φίλαθλοι, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως μετά την τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, νιώθουμε δύο φορές πιο ΔΥΝΑΤΟΙ από πριν. Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι «οι σπουδαίοι οργανισμοί επιλέγουν τις αρχές πάνω από τα πρόσωπα. Εάν εγκαταλείψεις τις αρχές σου, αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσεις..


Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη Γ' εθνική ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ για να συνεχίσουμε το όραμά μας που είναι και το όραμα όλων των Κερκυραίων φιλάθλων, την ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ μας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, που τόσο πολύ το αξίζει η Κέρκυρά μας! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αμέριστη στήριξή σας, όλο αυτό τον καιρό!»
Παρασκευή
21
Ιούλιος
2017
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ενόψει της νέας σαιζόν πιστεύετε πως ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κέρκυρας πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα του τοπικού Ποδοσφαίρου;
Ναι
Όχι
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb