30/06/2017

Προπονητική καριέρα ξεκινά ο Σπύρος Γιαννιώτης!

Στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας ο Σπύρος Γιαννιώτης θα έχει την υποστήριξη του Νίκου Γέμελου

«Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται» λέει ο λαός μας και στην περίπτωση του Σπύρου Γιαννιώτη φαίνεται να ισχύει απόλυτα, καθώς δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την ενεργό ενασχόλησή του με το υγρό στοιχείο!

 

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο στην ανοιχτή θάλασσα , συμφώνησε με το νέο Δ.Σ του "Συλλόγου  των Ολυμπιονικών», ώστε, απ' την νέα αγωνιστική σεζόν (2017-2018) να προπονεί-με την συνεργασία του στενού φίλου και πρώην προπονητή του, Νίκου Γέμελου- τα νεαρά «δελφίνια» του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, στην Κυψέλη.

 

Ώριμος για το επόμενο στάδιο της κολυμβητικής πορείας του, αλλά και έτοιμος να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα μικρά παιδιά, εμφανίζεται ο Σπύρος Γιαννιώτης στις δηλώσεις του, οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα πολλά λόγια. Πιστεύω ότι είναι το σωστό timing για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γέμελου.
Τα τελευταία χρόνια της αθλητικής μου καριέρας έπιασα αρκετές φορές τον εαυτό μου να συμβουλεύω τα νεότερα παιδιά στις διπλανές διαδρομές. Νομίζω ότι το έχω μέσα μου, θέλω πραγματικά να μεταδώσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στα νέα παιδιά».

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Παρασκευή
22
Σεπτέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ζωγραφιά, Λοίζος, Λοϊζος, Λοΐζος, Φωκάς, Φώκιος, Φώκης, Φωκία, Φωκίνα, Λουϊζα, Λουίζα (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε με την αντικατάσταση του Ελευθερόπουλου από τον Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb