30/06/2017

Αγώνες SUP & Surf στην Κέρκυρα

Αγώνες κολύμβησης και όρθιας Σανιδοκωπηλασίας και Κυματολίσθησης, πρόκειται να διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο (1-2/7) στην Κέρκυρα, υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων και της Πανελλήνιας Ένωσης Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης, (SUP & Surf), με τη συμμετοχή αθλητών απ' την Ελλάδα και το εξωτερικό.Μεταξύ εκείνων που θα λάβουν μέρος είναι και ο αργυρός Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο νησί.Η διαδρομή Βλαχέρνα - Μπενίτσες είναι 5,1χιλ. και η εκκίνηση για το μεν SUP θα γίνει από την παραλία του Angsana Corfu στις Μπενίτσες. Η δε κολύμβηση, θα έχει αφετηρία την Βλαχέρνα, με τερματισμό και για τους δύο αγώνες την παραλία του Angsana Corfu, αφού προηγουμένως οι συμμετέχοντες πλεύσουν στα γαλαζοπράσινα νερά κοντά και γύρω από το Ποντικονήσι.

 

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι... «Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι όχι μόνο να αποκτήσει διαχρονικό χαρακτήρα και να αναδειχθεί διεθνώς, αλλά και να προσελκύσει νέους σε θαλάσσιες αθλητικές δραστηριότητες και να δώσει την ευκαιρία για συνύπαρξη ανθρώπων που αγαπούν τον πολιτισμό και τη θάλασσα».

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb