03/07/2017

Νέα Διοίκηση στον Φαίακα

Το τμήμα χειροσφαίρισης και κρίκετ του Φαίακα την περασμένη Τετάρτη (28/6) πραγματοποίησε την Γενική του Συνέλευση, στην αίθουσα του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας, που βρίσκεται στο ΕΑΚΚ, και τα περίπου 40 μέλη που παρέστησαν, εξέλεξαν τη νέα Διοίκηση του συλλόγου.


Τα 16 άτομα που εξελέγησαν, αναμένεται σήμερα Δευτέρα (3/7) να αναδείξουν και τον νέο Πρόεδρο του σωματείου. Εδώ να σημειώσουμε πως ο απελθών Διοικητικός ηγέτης του Φαίακα, Σπύρος Κουλούρης, δεν έθεσε καν υποψηφιότητα.


Τέλος, να επισημάνουμε ότι από τα 16 νεοκλεγέντα διοικητικά στελέχη, ται 12 προέρχονται από το τμήμα του χάντμπολ και τα υπόλοιπα 4 από εκείνο του κρίκετ.


Πιο αναλυτικά:
Από το τμήμα χάντμπολ: Γκιόκα Ελ., Ιμέρ Στ., Κόντης Κων., Κολοβός Νικ., Κουλούρης Μ., Μάστορας Θεοδ., Μιχαλάκης Θεοδ., Περούλης Σπ., Σουλάνης Αν., Σπίνουλα - Τσιλιμπάρη Αικ., Στεργίου Δημ.. Χειμαριός Ευαγ
●Από το τμήμα κρίκετ: Αυλωνίτης Σταμ., Γαρουνιάτης Λεων., Δαφνής Ηλ., Κάνταρος Σπ.
●Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν: Κουλούρης Σπ., Μπογδάνος Διον.

 

Κείμενο :ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb