18/07/2017

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ευχαριστήριο του Φαίακα προς τον ΚΓΣ για τον Νεδέλκο

Η καλαθοσφαιριστική ένωση ΚΕ Φαίακας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, με αφορμή την παραχώρηση του μπασκεμπολίστα Στέφανου Νεδέλκου. Το κείμενο έχει ως ακολούθως:


«Το Δ.Σ. της Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ευχαριστεί θερμά το αντίστοιχο του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ Γ.Σ. για την εποικοδομητική επικοινωνία και την άψογη συνεργασία που διαμορφώθηκε κατά τη συνάντηση παραγόντων των δύο συλλόγων, στο πλαίσιο της οποίας συμφωνήθηκε η παραχώρηση του αθλητή Στέφανου Νεδέλκου στην Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ, προκειμένου να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική Κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες, που χαρακτηριστικό έχουν την ενδυνάμωση του διαλόγου και της συνεργασίας, νικητής βγαίνει μόνο ο αθλητισμός, για τον οποίο όλοι καθημερινά μοχθούμε.

 

Είναι, ίσως, περιττό να σημειώσουμε ότι αποτελεί για όλους εμάς χαρά και τιμή η συμμετοχή σε ενέργειες και σε συνεργασίες που θα προάγουν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και θα μειώνουν τις διαφορές και τις διαφωνίες.

 

 Ο Πρόεδρος, Γ. Σπάτουλας
Ο Γεν. Γραμματέας, Ν. Μπάκος»

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb