18/07/2017

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ευχαριστήριο του Φαίακα προς τον ΚΓΣ για τον Νεδέλκο

Η καλαθοσφαιριστική ένωση ΚΕ Φαίακας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, με αφορμή την παραχώρηση του μπασκεμπολίστα Στέφανου Νεδέλκου. Το κείμενο έχει ως ακολούθως:


«Το Δ.Σ. της Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ευχαριστεί θερμά το αντίστοιχο του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ Γ.Σ. για την εποικοδομητική επικοινωνία και την άψογη συνεργασία που διαμορφώθηκε κατά τη συνάντηση παραγόντων των δύο συλλόγων, στο πλαίσιο της οποίας συμφωνήθηκε η παραχώρηση του αθλητή Στέφανου Νεδέλκου στην Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ, προκειμένου να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική Κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες, που χαρακτηριστικό έχουν την ενδυνάμωση του διαλόγου και της συνεργασίας, νικητής βγαίνει μόνο ο αθλητισμός, για τον οποίο όλοι καθημερινά μοχθούμε.

 

Είναι, ίσως, περιττό να σημειώσουμε ότι αποτελεί για όλους εμάς χαρά και τιμή η συμμετοχή σε ενέργειες και σε συνεργασίες που θα προάγουν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και θα μειώνουν τις διαφορές και τις διαφωνίες.

 

 Ο Πρόεδρος, Γ. Σπάτουλας
Ο Γεν. Γραμματέας, Ν. Μπάκος»

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
24
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb