18/07/2017

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ευχαριστήριο του Φαίακα προς τον ΚΓΣ για τον Νεδέλκο

Η καλαθοσφαιριστική ένωση ΚΕ Φαίακας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, με αφορμή την παραχώρηση του μπασκεμπολίστα Στέφανου Νεδέλκου. Το κείμενο έχει ως ακολούθως:


«Το Δ.Σ. της Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ευχαριστεί θερμά το αντίστοιχο του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ Γ.Σ. για την εποικοδομητική επικοινωνία και την άψογη συνεργασία που διαμορφώθηκε κατά τη συνάντηση παραγόντων των δύο συλλόγων, στο πλαίσιο της οποίας συμφωνήθηκε η παραχώρηση του αθλητή Στέφανου Νεδέλκου στην Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ, προκειμένου να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική Κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες, που χαρακτηριστικό έχουν την ενδυνάμωση του διαλόγου και της συνεργασίας, νικητής βγαίνει μόνο ο αθλητισμός, για τον οποίο όλοι καθημερινά μοχθούμε.

 

Είναι, ίσως, περιττό να σημειώσουμε ότι αποτελεί για όλους εμάς χαρά και τιμή η συμμετοχή σε ενέργειες και σε συνεργασίες που θα προάγουν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και θα μειώνουν τις διαφορές και τις διαφωνίες.

 

 Ο Πρόεδρος, Γ. Σπάτουλας
Ο Γεν. Γραμματέας, Ν. Μπάκος»

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb