20/07/2017

Διαμαρτυρία του ΑΠΣ Κερκυραίοι Δρομείς για τον Ημιμαραθώνιο

Ο σύλλογος «ΑΠΣ Κερκυραίοι Δρομείς» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τον Ημιμαραθώνιο που διοργανώνει για τον προσεχή Σεπτέμβρη ο Δήμος της Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο.

 

Η ανακοίνωση- διαμαρτυρία του συλλόγου έχει ως εξής:
«Με ανάμεικτα συναισθήματα έκπληξης, απογοήτευσης και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε την διοργάνωση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, από το Δήμο του πρώτου Ημιμαραθωνίου με συνδιοργανωτή τον Κ.Γ.Σ.


Με απόλυτο σεβασμό τόσο προς το Δήμο, όσο και προς τον Κ.Γ.Σ την προσφορά του οποίου στον αθλητισμό όχι μονο του νησιού μας αλλά Πανελληνίως αναγνωρίζουμε, έχουμε συγκεκριμένες επιφυλάξεις και ενστάσεις όσον αφορά την συγκεκριμένη διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα την μεθοδολογία η ποία ακολουθείται στην διοργάνωση της.

 

Η έκπληξη μας οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπάρχοντες αθλητικοί σύλλογοι που ασχολούνται με τον δρομικό αθλητισμό στο νησί, πληροφορηθήκαμε την συγκεκριμένη διοργάνωση από τα Μ.Μ.Ε, αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μας «ενοχλήσει» και να ζητήσει την συνδρομή μας και την βοήθεια μας σε αυτή την αθλητική εκδήλωση.

 

Την έκπληξη διαδέχθηκε η απογοήτευση, γιατί εμείς από την πλευρά μας, πάντα επιδιώκουμε την καλή συνεργασία με το Δήμο και περιμέναμε αυτή την φορά που αποφάσισε να διοργανώσει μια αθλητική εκδήλωση σχετική με το άθλημα που υπηρετούμε, να ζητήσει τη βοήθεια μας και την συνδρομή μας.

 

Και τέλος η αγανάκτηση έγκειται στο γεγονός ότι όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε και τις σχετικές ανακοινώσεις της Οργανωτικής Επιτροπής, παρατηρούμε αδιανόητες για εμάς και με βάση την εμπειρία μας υπερτιμολογήσεις σε όλες τις δαπάνες. Το λέμε αυτό γιατί είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι σε μια δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με πολύ μικρότερο κόστος από αυτό που έχει ανακοινωθεί. 53.000 ευρώ είναι κατά την άποψη μας, την οποία μπορούμε να τεκμηριώσουμε πάρα πολλά χρήματα και το υποστηρίζουμε χωρίς να υπονοούμε το παραμικρό, για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς.

Γιατί πώς να τα κάνουμε μας φαίνονται πολλά τα 4.000 ευρώ για την ιστοσελίδα των αγώνων, όπως επίσης μας φαίνονται υπερβολικά τα 3.800 ευρώ ενοίκιο για την χρονομέτρηση. Έχουμε επίσης σοβαρές επιφυλάξεις όσον αφορά και τον σχεδιασμό της διαδρομής των αγώνων. Θα πρέπει δε να προσθέσουμε ότι η ημερομηνία που επελέγη να γίνει ο ημιμαραθώνιος δηλαδή 24 Σεπτεμβρίου δεν είναι καλή, αφού στις 17 Σεπτεμβρίου είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στην Ήπειρο ο οποίος διεξάγεται για 14 συνεχή χρόνια με αποτέλεσμα πολλοί αθλητές να μην τρέξουν στον δικό μας αγώνα, ο οποίος είναι 7 ημέρες μετά.


Η πρόταση μας προς το Δήμο είναι να το ξαναδεί το θέμα, μαζί με τους 3 συλλόγου δρομέων που υπάρχουν στο νησί και που ανιδιοτελώς είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε στην συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς βεβαίως και με τον Κ.Γ.Σ.»

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
24
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ, Χριστιανός, Χριστιανή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb