20/07/2017

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: « Ασημένια» η δίκωπος του ΝΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας μετά τα επιτυχή αποτελέσματα που είχε το Κωπηλατικό τμήμα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης αλλά και στους Διασυλλογικούς Αγώνες Καστοριάς και Κοζάνης, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

 

«Νέα εποχή για το Κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ. Το Κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ δείχνοντας αγωνιστική πειθαρχία και θέληση έδωσε τον καλύτερο του εαυτό συνεχίζοντας έτσι την παράδοση στην ιστορία των διακρίσεων . Όχι μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων κατακτώντας ένα πανελλήνιο μετάλλιο και αρκετά καλά πλασαρίσματα αλλά όπου και αν έλαβε μέρος: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάπτυξης στη Μυτιλήνη με δύο Χρυσά Πανελλήνια μετάλλια, δεύτερη θέση στη Γενική βαθμολογία της κατηγορίας αυτής, Διασυλλογικοί Αγώνες Καστοριάς και Κοζάνης με έξι Χρυσά μετάλλια πέντε αργυρά και πέντε χάλκινα. Οι Κωπηλάτες του ΝΑΟΚ δίνουν το βροντερό παρών στις διοργανώσεις και δείχνουν ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον.


Τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15-16 Ιουλίου στην Καστοριά έχουν ως εξής:
Ασημένιο Μετάλλιο Δίκωπος άνευ Παίδων: Κροκίδης Γιάννης , Αναγνωστάκος Μάρκος
Σκίφ Παίδων 1η θέση στο μικρό τελικό : Φρόνιμος Χριστόδουλος
Διπλό Σκίφ Παίδων 1η θέση στο μικρό τελικό: Μερκούρης Γιώργος, Λουκάς Γιάννης
Σκιφ Κορασίδων 8η θέση: Νικοπάσχου Βικτώρια.


Την αποστολή συνόδεψαν ο επίτιμος Πρόεδρος του ΝΑΟΚ κ. Κ. Παυλογιάννης, Ο Πρόεδρος κ. Γαβαλάς Τ., ο αντιπρόεδρος και έφορος Κωπηλασίας κ. Δημουλής Γιώργος , ο Γεν. Γραμματέας κ. Παυλογιάννης και ο προπονητής του τμήματος κ. Νοταρόπουλος Γιώργος.


Αυτήν την περίοδο λειτουργούν καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης Κωπηλασίας καθημερινά 17:30-19:30, τηλ. επικοινωνίας 26610-30470».

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
20
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb