30/07/2017

Μαραθώνια κολύμβηση: Ξεχώρισε στην Ιρλανδία ο Χάρης Θεοδόσης

Πολύ καλή παρουσία είχε ο αθλητής του ΝΑΟΚ, Χάρης Θεοδόσης, στο event μαραθώνιας κολύμβησης της Ιρλανδίας. Το σχετικό δελτίο Τύπου του Ομίλου έχει ως ακολούθως:


«Ο Αθλητής του ΝΑΟΚ και μέλος της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης, Χάρης Θεοδώσης, ολοκλήρωσε το πιο δύσκολο και απαιτητικό Event Qualify Swim 26-29 Μαΐου στην Ιρλανδία.


Ως πρώτος Έλληνας κολυμβητής κατάφερε σε σύνολο 150 αθλητών, να είναι ένας από τους 8 που πήραν τελικά την πρόκριση για την συμμετοχή στο πέρασμα North Sea 35 km και για οποιαδήποτε μαραθώνιο στον κόσμο σε θερμοκρασία νερού 14 βαθμών και κάτω.Hit the wall 2017.


Επίσης έλαβε μέρος σε 3 αγώνες το διάστημα αυτό, Night swim lake Carlinford 3 km 1 th place 45 min 12 deg water temp.7,5 km Omach marathon swim 7 th place 1h 49 min. με εξαντλητικές προπονήσεις με σκοπό να βιώσει την υποθερμία στο μέγιστο βαθμό.


Στις 29 Μαΐου κολύμπησε 25 km 6 h 40 min 12-13 deg water North sea που του έδωσαν την πρόκριση και για την συμμετοχή στο World ice swim championship January 2018 Austria .


Ο αθλητής ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο του χορηγό ΑEGEAN Airlines και προσωπικά τον Αξιότιμο κ. Θεόδωρο Βασιλάκη όπως επίσης και την Παλαιά Φιλαρμονική και τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Πάδοβα για τη χορηγία για την συμμετοχή του στο Marathon swim Italy στο 28 km.στις 22 Ιουλίου».

 

 

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb