30/07/2017

Μαραθώνια κολύμβηση: Ξεχώρισε στην Ιρλανδία ο Χάρης Θεοδόσης

Πολύ καλή παρουσία είχε ο αθλητής του ΝΑΟΚ, Χάρης Θεοδόσης, στο event μαραθώνιας κολύμβησης της Ιρλανδίας. Το σχετικό δελτίο Τύπου του Ομίλου έχει ως ακολούθως:


«Ο Αθλητής του ΝΑΟΚ και μέλος της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης, Χάρης Θεοδώσης, ολοκλήρωσε το πιο δύσκολο και απαιτητικό Event Qualify Swim 26-29 Μαΐου στην Ιρλανδία.


Ως πρώτος Έλληνας κολυμβητής κατάφερε σε σύνολο 150 αθλητών, να είναι ένας από τους 8 που πήραν τελικά την πρόκριση για την συμμετοχή στο πέρασμα North Sea 35 km και για οποιαδήποτε μαραθώνιο στον κόσμο σε θερμοκρασία νερού 14 βαθμών και κάτω.Hit the wall 2017.


Επίσης έλαβε μέρος σε 3 αγώνες το διάστημα αυτό, Night swim lake Carlinford 3 km 1 th place 45 min 12 deg water temp.7,5 km Omach marathon swim 7 th place 1h 49 min. με εξαντλητικές προπονήσεις με σκοπό να βιώσει την υποθερμία στο μέγιστο βαθμό.


Στις 29 Μαΐου κολύμπησε 25 km 6 h 40 min 12-13 deg water North sea που του έδωσαν την πρόκριση και για την συμμετοχή στο World ice swim championship January 2018 Austria .


Ο αθλητής ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο του χορηγό ΑEGEAN Airlines και προσωπικά τον Αξιότιμο κ. Θεόδωρο Βασιλάκη όπως επίσης και την Παλαιά Φιλαρμονική και τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Πάδοβα για τη χορηγία για την συμμετοχή του στο Marathon swim Italy στο 28 km.στις 22 Ιουλίου».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb