03/07/2017

Αντίδραση από Αχαρναϊκό για την μεταγραφή Αναστασίου στον ΑΟΚ

Η προ ημερών επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για την απόκτηση του Αντώνη Αναστασίου, προκάλεσε την οργή της Διοίκησης του Αχαρναϊκού, διότι -όπως υποστηρίζει η αθηναϊκή ομάδα- ο ποδοσφαιριστής τυπικά ανήκει σ αυτήν.Ο εν λόγω παίκτης, είχε κάνει πρόσφατα προσφυγή, για να μείνει ελεύθερος από το σωματείο του Μενιδίου, η οποία ,όμως -σύμφωνα με πληροφορίες- θα εκδικαστεί στις 10 Ιουλίου Παρότι αναμένεται να δικαιωθεί ο νεαρός αθλητής, εντούτοις ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής βρήκε «πάτημα» από την ανακοίνωση των «Φαιάκων» για την απόκτηση Αναστασίου, υποστηρίζοντας ότι η μεταγραφή έγινε ενώ ισχύει το συμβόλαιο του με τον Αχαρναϊκό (απ' τη στιγμή που δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος).

 


Ο Πρόεδρος των «πρασίνων», Λεωνίδας Λεουτσάκος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Flnews.grο, δήλωσε τα εξής: «Ο Αντώνης Αναστασίου είναι ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού και δεν μπορεί να υπογράψει σε καμία ομάδα. Δεν έχει ζητήσει σχετική άδεια και δεν υπάρχει σχετική επικοινωνία με την Κέρκυρα. Ανήκει στον Αχαρναϊκό και εφόσον έχει υπογράψει συμβόλαιο, τότε η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά σε βάρος του ποδοσφαιριστή και της Κέρκυρας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά τους, οι Διοικούντες της κερκυραϊκής ΠΑΕ δεν φαίνεται να ανησυχούν, κάνοντας λόγο για «τυπικό ζήτημα» που θα λήξει με τη δικαίωση του παίκτη.

 

Κατά την προσωπική μας άποψη, ήταν λανθασμένη η κίνηση του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να βιαστεί να κάνει συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και να ανακοινώσει επισήμως την αποκτησή του,ενώ θα μπορούσε να το πράξει μερικές μέρες αργότερα, αφότου εκείνος έπαιρνε την ελευθέρας του από την αθηναϊκή ομάδα.

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb