12/07/2017

Συνεχίζεται η συνεργασία της ΠΑΕ με τις «Πηγές Κωστηλάτας»

Ο ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, με σύνθημα «Η Κέρκυρα και φέτος πίνει νερό "Πηγές Κωστηλάτας"», ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία του-για δεύτερη χρονιά-με τη γνωστή εταιρεία.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου των «Φαιάκων» :
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά της για την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. που θα καλύψει τις ανάγκες της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ως αποκλειστικός προμηθευτής φυσικού μεταλλικού νερού καί για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.


Κρίνουμε πολύτιμο το γεγονός ότι η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. παραμένει με συνέπεια στο πλάι της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ υποστηρίζοντας τις προσπάθειές της στα πλαίσια της συμμετοχής της στην Superleague.


Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» κατέκτησε το 2017 την κορυφή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνοντας το βραβείο Κρυστάλλινης γεύσης - Crystal Award, (3 αστέρια επί τρεις συνεχόμενες χρονιές) στο πλαίσιο της διεθνούς αναγνωρισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των Βραβείων Κρυστάλλινης Γεύσης - Crystal Taste Award.


Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ εκφράζει δημόσια της ευχαριστίες της στην εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. τόσο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ για την προβολή της και την νέα αγωνιστική σεζόν όσο και για το γεγονός ότι στέκεται αρωγός και φέτος στο πλευρό της ομάδας και των φιλάθλων της.


Με μεγάλη χαρά λοιπόν, η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα πίνει και φέτος το νερό της εταιρείας Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.»

 

 Τετάρτη
22
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βαλέριος, Βαλέρης, Βάλιος, Βάλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb