06/09/2017

Παναθηναϊκή κερκίδα στο ΕΑΚ Κέρκυρας!

Την προσεχή Κυριακή (10/9) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο Εθνικό Στάδιο του «Νησιού των Φαιάκων». Στο πλευρό των «πράσινων» εκτιμάται πως θα βρεθούν μερικές εκατοντάδες οπαδών τους, που θα εκδράμουν από την Αθήνα και από γειτονικές του νησιού περιοχές, ενώ θα φιλοξενηθούν στη μικρή του ΕΑΚΚ.

 

Τα αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει συμφωνηθεί να δοθούν στους φίλους του «τριφυλλιού» 200 «μαγικά χαρτάκια», με αντίτιμο 15 ευρώ το καθένα.


Να σημειώσουμε, τέλος, πως αυτή θα είναι η πρώτη φετινή μαζική έξοδος των οπαδών του ΠΑΟ, σε ματς Πρωταθλήματος, καθώς στον αγώνα της πρεμιέρας, με τον Πλατανιά στα Περιβόλια Χανίων, οι οργανωμένοι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας επέλεξαν να μην συνοδεύσουν τον σύλλογο, λόγω της υψηλής τιμής των εισιτηρίων (30 ευρώ).

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb