17/12/2015

Σουάνης, η μεγάλη απογοήτευση!

Στις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα ενέταξε στο δυναμικό του τον Δημήτρη Σουάνη. Ο παίκτης αρχικά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη, όμως εν τέλει υπέγραψε στους «Φαίακες» όταν απορρίφθηκε το αίτημα των «κίτρινων» να προβιβαστούν από τη Γ' Εθνική στη Football League.


Οι άνθρωποι της κερκυραϊκής ομάδας ακολούθησαν μια... δοκιμασμένη συνταγή. Ο 30χρονος κυνηγός, στην προηγούμενη θητεία του στον ΑΟΚ (πριν από δύο χρόνια, ξανά στη Football League) είχε πετύχει 8 γκολ. Που για την κλάση του και το επίπεδο του Πρωταθλήματος θεωρούνταν σχετικά λίγα, αλλά κάτι ήταν κι αυτά. Ευελπιστούσαν ότι με τη μεγάλη εμπειρία του και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, θα βοηθούσε πολύ την ομάδα στον τομέα του σκοραρίσματος, στην προσπάθειά της για επάνοδο στη «μεγάλη» Κατηγορία.


Αυτά, ωστόσο, αποδείχθηκαν σε... όνειρα θερινής νυκτός! Πρώτα ο Άγγελος Διγκόζης και τώρα ο Αλέκος Βοσνιάδης εμπιστεύθηκαν τον ποδοσφαιριστή και του έδωσαν χρόνο συμμετοχής, αλλά εκείνος δεν τους δικαίωσε και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ούτε στο ελάχιστο...


Στις 12 ως τώρα αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, ο ΑΟΚ Κέρκυρα έχει πετύχει 16 τέρματα, όμως με τον «Ξανθό» να μην έχει βρει δίχτυα ούτε μία φορά. Άρα, μέχρι στιγμής, η προσφορά του στην ομάδα είναι μηδενική!


Στο υπάρχον ρόστερ του ΑΟΚ, ο Δημήτρης Σουάνης αποτελεί τη μεγάλη απογοήτευση! Η μεταγραφή του κρίνεται ως αποτυχημένη και σίγουρα, εκείνοι που τον έφεραν, μόνον ικανοποιημένοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται για την επιλογή τους...


Η ομάδα έχει βρει λύσεις στο σκοράρισμα από διάφορους παίκτες (Ντουαλά 7, Καμπάνταης 2, Κόντος 2, Γκόμες 2, Φάμπιο 1, Ζορμπάς 1, Ντιόγκο 1), αλλά όχι από τον Σουάνη, που είναι «καθαρόαιμος» φορ και αποκλειστική αποστολή έχει το να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό. Δεδομένων των οικονομικών απολαβών του από την ΠΑΕ, έχει αποδειχθεί σε αυτό που στην ποδοσφαιρική διάλεκτο χαρακτηρίζουμε «παλτό»! Γι' αυτό κι ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, του Ιανουαρίου, η παραμονή του στο νησί θεωρείται αμφίβολη.


Εκτός και αν ξαφνικά ξεπεραστεί το μακράς χρονικής διάρκειας ντεφορμάρισμά του και «θυμηθεί» τον παλιό καλό του εαυτό...


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb