30/12/2015

Τον Καλογιάννη για Πρόεδρο θέλει η «συμμαχία»

Σε δέκα μήνες (Οκτώβριος του 2016) θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Και δεν αποκλείεται ο Σπύρος Καλογιάννης να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.


Το τελευταίο διάστημα έχει «συσταθεί» μια άτυπη «συμμαχία», απαρτιζόμενη από τους «ισχυρούς άνδρες» της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, δηλαδή τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο αντίστοιχα. Σκοπός και στόχος τους είναι να αλλάξει το «στάτους κβο» στην ΕΠΟ, ούτως ώστε να επέλθει η κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Που το κουμαντάρει και το λυμαίνεται μία εγκληματική οργάνωση και το οποίο η σημερινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει οδηγήσει στην ανυποληψία, τη φαυλότητα, την αναξιοπιστία, τη μιζέρια, την καταρράκωση, την απαξίωση και την καταστροφή, με συνέπεια και την παρακμή και «τελμάτωση» της Εθνικής ομάδας.


Απέναντι, λοιπόν, στον νυν Πρόεδρο της διεφθαρμένης και νοσηρής ΕΠΟ, τον Γιώργο Γκιρτζίκη (που έχει ήδη δηλώσει πως θα βάλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές), η «συμμαχία» -η οποία έχει για συντονιστή τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο- προσανατολίζεται να «κατεβάσει» τον Σπύρο Καλογιάννη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποσκοπώντας να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας. Επισήμως, πάντως, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά και ούτε έχει τοποθετηθεί για τις προθέσεις του ο ίδιος ο Κερκυραίος παράγοντας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια προεδρεύει της Football League.


Εάν τελικά ο Καλογιάννης υποβάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΕΠΟ, τότε τα ερωτήματα που θα τεθούν είναι τα ακόλουθα: Είναι άραγε αυτός το καταλληλότερο πρόσωπο για μια τόσο σημαντική και νευραλγική θέση, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις της «συμμαχίας»; Θα τύχει άραγε της αποδοχής των ΕΠΣ της χώρας; Άραγε οι Ενώσεις και γενικά οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν και θα εμπιστευθούν ένα πρόσωπο «παροχυμένο», το οποίο για πάνω από 25-30 χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο και άρα θεωρείται παράγοντας «παλαιάς κοπής»; Άραγε θα επιλέξουν ένα άτομο που αποφεύγει να «φαίνεται» και να μιλάει δημοσίως;


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb