14/05/2017

Τα «ξαναλένε» Καραϊσαρλής και Θεσπρωτός!

Πριν από μερικές εβδομάδες, το CorfuCorner.gr είχε αποκαλύψει το έντονο ενδιαφέρον του Γιάννη Καραϊσαρλή για να αναμιχθεί στα διοικητικά του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας και τις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές. Η υπόθεση, μάλιστα, φαίνεται να μπαίνει στην τελική της ευθεία...


Ο ισχυρός άνδρας του κρόνου Αργυράδων, τις τελευταίες μέρες απουσίαζε στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, για επαγγελματικούς λόγους, και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα έχει νέα επαφή με τους ανθρώπους της θεσπρωτικής ομάδας. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό αύριο Δευτέρα (15/5) ο Καραϊσαρλής να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του «πλατανόφυλλου», Κώστα Σακαρέλη, προκειμένου να κουβεντιάσουν διεξοδικά τα σχετικά και διαδικαστικά θέματα της συνεργασίας τους.


Εάν κι εφόσον τελικά επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Γιάννη Καραϊσαρλή και Θεσπρωτού, τότε θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι το σωματείο της Ηγουμενίτσας θα ενισχυθεί σημαντικά στον αγωνιστικό - μεταγραφικό τομέα, ούτως ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Football League. Κάτι το οποίο αποτελεί τον μεγάλο στόχο των παραγόντων της ομάδας και το μεγάλο όνειρο των φιλάθλων της!


Μάλιστα, βάσει των πηγών του CorfuCorner.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας -σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του Θεσπρωτού- έχει κάνει «κρούση» στον Δήμο και τους τοπικούς φορείς της περιοχής, προκειμένου η «κιτρινόμαυρη» ομάδα να αποκτήσει δικό της πούλμαν, για να μπορεί να εξυπηρετείται στις ανάγκες και τις εκτός Ηγουμενίτσας μετακινήσεις της, είτε για την προετοιμασία της, είτε για τους αγώνες της.


Στο μεταξύ, όπως πληροφορηθήκαμε, ο Καραϊσαρλής έχει δεχθεί προτάσεις για να βοηθήσει και δύο άλλες ομάδες, την Πρέβεζα και τη Νίκη Βόλόυ, καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με διοικητικά τους στελέχη. Προτάσεις, τις οποίες σκέφτεται μεν, ωστόσο ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση, ούτε έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb