25/05/2017

Συνάντηση της ΑΕ Λευκίμμης με τον Περιφερειάρχη

Μετά την Γενική συνέλευση της ΑΕ Λευκίμμης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή(21/5), με κύριο θέμα την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Λευκίμμης, αντιπροσωπεία του ΔΣ του συλλόγου επισκέφτηκε προχθές Τρίτη (23/5) τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο . Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνουν γνωστά τα τεράστια προβλήματα του γηπέδου.

 

 

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Μάστορα, τους Αντιπροέδρους Σπύρο Χρυσικόπουλο και Γιάννη Χαλικιά και την Γραμματέα Αλεξάνδρα Σαγιά, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Νότου, Αλέξανδρος Ασπιώτης. Οι ανωτέρω απέσπασαν την υπόσχεση από τον κ. Γαλιατσάτο ότι η τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης θα είναι πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και επίσης ότι εντός των επομένων ημερών θα επισκεφθεί και ο ίδιος το γήπεδο για να έχει προσωπική άποψη και γνώμη.

 

 


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης είναι το δεύτερο τη τάξει αθλητικό κέντρο του νησιού, μετά το ΕΑΚΚ. Για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνες Πρωταθλήματος Γ Εθνικής, χρειάζεται η τοποθέτηση νέου τεχνητού χόρτου στον αγωνιστικό χώρο. Απαιτούνται, επίσης, η αγορά φυσούνας, και έργα ασφάλειας στα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες κ.α. Το κόστος κατ΄εκτίμηση των ιθυνόντων υπερβαίνει τις 200 χιλ €.

 


Μετά την συνάντηση με τον Κεφαλλονίτη Περιφερειάρχη, οι νταμπλούχοι της ΕΠΣΚ ανήρτησαν στην προσωπική τους σελίδα στο face book το κάτωθι κείμενο:

«Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κατανόησης από την μεριά της Περιφέρειας για όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά , όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Σταδίου.
Υπήρξε ρητή δέσμευση για άμεση αλλαγή του κατεστραμένου συνθετικού χλοοτάπητα , ούτως ώστε η ομάδα μας του χρόνου που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στις Εθνικές κατηγορίες να μπορέσει να αγωνιστεί στο γήπεδο μας.
Παράλληλα έγινε μια πλήρη ενημέρωση για τα υπόλοιπα έργα που χρειάζονται οι παρακμάζουσες εγκαταστάσεις του Σταδίου Λευκίμμης.
Ο Περιφερειάρχης εντός των ημερών θα επισκεφθεί και ο ίδιος την Λευκίμμη για να έχει μια προσωπική άποψη του χώρου.
Εμείς από την μεριά μας εκπροσωπόντας όλη την περιοχή της Λευκίμμης θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και την θέληση που έδειξε.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
66 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ» .

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγριππίνα, Αριστοκλής, Αριστοκλέας, Αριστόκλεος, Λούλου, Λούλης, Λούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb