01/08/2017

Στις 17 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Για τις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, έχει οριστεί από την ΕΠΟ η έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, στο οποίο θα λάβει μέρος η ΑΕ Λευκίμμης.


Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της Ομοσπονδίας, η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής εκπνέει τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, στις 15:00. Το παράβολο που καλείται να πληρώσει η κάθε ομάδα, ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ.


Από φέτος, η διοργάνωση αλλάζει μορφή και θα διεξαχθεί σε οκτώ Ομίλους, αντί σε τέσσερεις που υπήρχαν μέχρι και πέρσι. Οι Όμιλοι θα συγκροτηθούν με γεωγραφικά κριτήρια (κάτι σαν περιφερειακό Πρωτάθλημα), ενώ ο αριθμός των σωματείων θα ξεκαθαρίσει όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb