18/10/2016

Σιδερόπουλος: «Ή θα φύγει αυτός, ή εγώ»!

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (16/10), μετά το τέλος του αγώνα Αστέρας Πετριτή - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (0-3) για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής, ο προπονητής της κερκυραϊκής ομάδας, Σάββας Σιδερόπουλος, γνωστοποίησε στα ΜΜΕ ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της Διοίκησης, με την αιτιολογία ότι του δημιουργεί προβλήματα κάποιο διοικητικό στέλεχος του σωματείου.


Προς το παρόν, το Δ.Σ. δεν έχει κάνει αποδεκτή την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού, καθότι υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ωστόσο, ο Σιδερόπουλος έχει δώσει... τελεσίγραφο!


Σε επικοινωνία που είχαμε απόψε (Τρίτη 18/10) το βράδυ με τον Κερκυραίο προπονητή, μας επισήμανε τα ακόλουθα: «Υπάρχει ένα μέλος της Διοίκησης , που είναι εκ των γενικών Αρχηγών της ομάδας, που μου δημιουργεί πολλά προβλήματα. Πρόκειται για έναν εκ των γενικών Αρχηγών της ομάδας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έκανε δήλωση στήριξης προς το πρόσωπό μου, σε μια υποκριτική κίνηση κατά τη γνώμη μου».


Κατόπιν, ο Σάββας Σιδερόπουλος πρόσθεσε: «Αυτό το άτομο προσπαθεί να κάνει παρέμβαση στη δουλειά μου. Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα του περάσει. Έχω πει στη Διοίκηση πως είτε αυτός θα φύγει, είτε εγώ. Δεν πάει άλλο».


Προφανώς, ο πολύπειρος κόουτς εννοεί τον Δημήτρη Βλαχόπουλο, ο οποίος πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει στο CorfuCorner.gr ότι το Δ.Σ. του Αστέρα στηρίζει και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον προπονητή της ομάδας.


Η κατάσταση αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Σιδερόπουλου στο σωματείο του Πετριτή, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκαθαρίσει αύριο Τετάρτη (19/10) το απόγευμα, οπότε και ο έμπειρος προπονητής θα συζητήσει με τη Διοίκηση, μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, στην οποία ταξίδεψε για προσωπικούς λόγους.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα, Γλαφυρός (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μπεκάρης Βασίλης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb