19/10/2016

Γ. Καλούδης: «Οι στόχοι του Κρόνου μπορούν και αξίζουν να υλοποιηθούν»!

Ευχαριστήρια δήλωση προς το πρόσωπο του Προέδρου του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννη Καραϊσαρλή, καθώς και προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον φίλαθλο κόσμο της, έκανε ο Γιάννης Καλούδης, δύο μέρες μετά την παραίτησή του από τους «κυανόλευκους».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του 43χρονου Κερκυραίου τεχνικού:

 

«Με αφορμή την παραίτησή μου θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Καραϊσαρλή για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το διάστημα που ήμουν προπονητής στον Κρόνο Αργυράδων, για την απόλυτη στήριξη και την έντιμη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου κόντρα σε πρόσωπα και "καταστάσεις πολιορκίας" που γνωρίζω πολύ καλά ότι υπήρχαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.


Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τον απλό, αγνό φίλαθλο των Αργυράδων, αυτόν που μοναδικό του σκοπό είχε την ανιδιοτελή στήριξη της αγαπημένης του ομάδας και τίποτε άλλο.


Φυσικά, τους ποδοσφαιριστές μου, για τους οποίους τα λόγια που έλεγα όλο αυτό το διάστημα, ότι πρόκειται για παιδιά με ήθος, μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας και φιλότιμο, το επαναλαμβάνω και τώρα που δεν είμαι πια προπονητής τους.


Μένει στην καρδιά μου ότι όλοι αυτοί μαζί πανηγυρίσαμε μέσα σε λίγους μήνες την κατάκτηση δύο τίτλων και με την αξιόλογη πορεία μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών βοηθήσαμε ώστε το όνομα του Κρόνου να ακουστεί και πάλι σε όλη την Ελλάδα.


Τέλος, στον όποιο αντικαταστάτη μου θέλω να ευχηθώ υγεία, δύναμη και πίστη.


Η ομάδα του Κρόνου με αυτούς τους ποδοσφαιριστές κι αυτόν τον Πρόεδρο είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι στόχοι που μπήκαν στην αρχή της χρονιάς, και μπορούν και αξίζουν να υλοποιηθούν.


Ευχαριστώ...
Τιμή μου...»

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb