30/10/2016

Γρηγορίου: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς»

Στο πειθαρχημένο παιχνίδι των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας -μετά το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης (29-10) με την Ξάνθη στα Πηγάδια-(0-0) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.,τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στις μεγάλες ευκαιρίες που κατέκτησε ο Ροζέριο Τουράμ ( στο 38΄ και στο 73)


«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είτε βαθμό, είτε βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που προερχόταν από δύο πολύ σημαντικές νίκες, με ανεβασμένη ψυχολογία. Το ίδιο κι εμείς μετά τη νίκη μας επί της Τρίπολης.
Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πειθαρχημένοι, ήταν κοντά οι γραμμές μας, αρκετές φορές κλείσαμε χώρους, άλλες φόρες πιέσαμε πιο ψηλά. Και για να είμαι δίκαιος, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις δύο ευκαιρίες του Τουράμ, τη μία στο πρώτο ημίχρονο και την κεφαλιά στο δεύτερο
Θα μπορούσαμε ακόμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δίκαια πήραμε τον βαθμό, σε κανένα σημείο δεν μας απείλησε ουσιαστικά η Ξάνθη και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, με τη Βέροια, για να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε από το παιχνίδι με την Τρίπολη. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, της εύχομαι ό,τι καλύτερο» ήταν τα λόγια του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη.»

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
19
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ζώσιμος, Ζωσής, Ζώσα, Ζήσιμος, Ζήσης, Ζωσιμαίος, Ζωσιμαία, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb