15/12/2016

Κ. ΣΟΥΛΑΝΗΣ: «Οι προτάσεις μου για την ΕΠΣ Κέρκυρας»

Την τετραετία που πέρασε, ο Κώστας Σουλάνης διατέλεσε μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Κέρκυρας, κατέχοντας τη θέση του Ταμία και έχοντας βασικό εποπτικό ρόλο τόσο στην Επιτροπή Μεικτών Ομάδων, όσο και στην Επιτροπή του ενωσιακού γηπέδου στο Κανόνι.Το έργο του κρίνεται επιτυχημένο και η προσφορά του πολύ σημαντική.

Ο Κερκυραίος παράγοντας κατέρχεται στις τωρινές εκλογές της ΕΠΣΚ, ως στέλεχος του συνδυασμού «ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» και με το ακόλουθο άρθρο του στην ιστοσελίδα μας, αποκαλύπτει τους στόχους και τις επιδιώξεις του, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εφόσον επανεκλεγεί στη Διοίκηση της Ένωσης:


«Ενόψει των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας, θέλω να αποτυπώσω τις προτάσεις και τις διεκδικήσεις, τόσο τις δικές μου προσωπικά, όσο και του συνδυασμού μου:


1. Δημιουργούμε επιτροπή χορηγιών που θα αναλαμβάνει αποκλειστικά να βρει εταιρείες-χορηγούς-αθλητικές εταιρείες (υλικό, μπάλες ,παπούτσια .....κλπ),για τη στήριξη των ομάδων μας.


2. Δημιουργούμε επιτροπή ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) που θα ασχοληθεί αποκλειστικά στη δημιουργία Πρωταθλήματος, αλλά, και στη συμμετοχή σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

3. Δημιουργούμε και αναβαθμίζουμε το Ταμείο Αλληλεγγύης με στόχο την εξ' ολοκλήρου ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη όλων των ομάδων.


4. Δημιουργούμε επιτροπή ενημέρωσης και αναβάθμισης υπηρεσιών της ιστοσελίδας (site eps.Kerkyras.gr),με ενδιαφέροντα στοιχεία των ομάδων μας.

 

5. Δημιουργούμε Επιτροπή Παρατηρητών Διαιτησίας με ορισμό και ευθύνη του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας.


6. Επιστροφή των διαιτητών στο σπίτι τους, στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας, στο ΕΑΚΚ, και επίσης δημιουργείται σχολή Διαιτησίας και αγωνιστικά τεστ διαιτητών.

 

7. Δημιουργούμε και εφαρμόζουμε Κύπελλο Ήθους-Αλληλεγγύης και ορίζεται το ποσόν των 1000 ευρώ στην ομάδα που δεν θα δεχτεί κόκκινη κάρτα στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.


8. Χαμηλώνουμε το κόστος αγώνων ,και προπονήσεων στις ομάδες που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο της ‘Ενωσης.

 

9. Διεκδικούμε από τον Δήμο ,την Περιφέρεια, αλλά και από την ΕΠΟ το κόστος μετακίνησης των σωματείων από, και, προς τους Παξούς.


10. Δημιουργία νέων γραφείων της ΕΠΣ Κέρκυρας , στο γήπεδο ΕΑΚΚ, στο Κανόνι, και τα ήδη υπάρχοντα, στη Λ. Αλεξάνδρας, θα τεθούν προς ενοικίαση.

 

11. Διεκδίκηση ,μέσω προγραμμάτων , ΕΣΠΑ και ΕΠΟ για την άμεση αλλαγή των αγωνιστικών χώρων.


12. Θα υπάρχει ελεύθερη τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τα κανάλια , τα οποία θα αποφασίζουν από μόνα τους ποιο παιχνίδι θα καλύψουν.

 

13. Δεσμευόμαστε για μια ίση απόσταση από όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο Τοπικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της Κέρκυρας, και διεκδικούμε για όλα τα σωματεία επί ίσης όροις, πάντα βάσει των αναγκών τους.


Αυτές είναι οι προτάσεις μου και οι προτεραιότητές μου,εφόσον τα σωματεία της Κέρκυρας με τιμήσουν ξανά με την ψήφο τους.

 

Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των συνδυασμών. Να επικρατήσει η λογική και ο σεβασμός.

 

Προτρέπω τα σωματεία , να επιλέξουν τους ανθρώπους ,που θα προσφέρουν στο Κερκυραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

 

Σουλάνης Κωνσταντίνος»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
19
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ζώσιμος, Ζωσής, Ζώσα, Ζήσιμος, Ζήσης, Ζωσιμαίος, Ζωσιμαία, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb