01/03/2017

Δημούτσος: «Θέλουμε νίκη ψυχολογίας με Κέρκυρα»

Ο Ελίνι Δημούτσος, θεωρεί πως η κυριακάτικη αναμέτρηση(5-3) με τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» είναι μονόδρομος για τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Ο 28χρονος διεθνής μέσος (γεν.18-6-1988), πιστεύει πως οι παίκτες της ομάδας του, και μόνο αυτοί φταίνε για την άσχημη πορεία των Αρκάδων, που κινδυνεύουν με υποβιβασμό από την Super League επισημαίνοντας πως μόνο με νίκη θα φτιάξει η ψυχολογία των συμπαικτών του αλλά και του ιδίου.

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημούτσου:

«Πιστεύω πως μια νίκη θα μας δώσει για αρχή αυτό που χρειαζόμαστε και το οποίο είναι οι τρεις πόντοι. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν νομίζω ότι θα μας ξεμπλοκάρει, απλά θα είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας μετά από τόσο άσχημα αποτελέσματα.

 


Αυτή την βδομάδα θα είναι δύσκολη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

 

Έχουμε μαζευτεί, έχουμε πει πως είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ακόμα και το πως κινδυνεύουμε να πέσουμε. Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει όλοι, αλλά από ότι βλέπω. ούτε από τις κουβέντες ούτε από τίποτα άλλο, δεν γίνεται κάτι.

 

Είναι μια χρονιά που έγιναν πολλά λάθη, απ' όλους. Όταν δεχόμαστε κάποιο γκολ, καταρρέουμε. Δεν έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία. Πρέπει ο καθένας να σκεφτεί, να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε για να αντεπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια.

 

Έχω πει ξανά πως η ευθύνη είναι καθαρά στους παίκτες. Θεωρώ πως φύγανε δύο πολύ καλοί προπονητές, οι οποίοι κάνανε πολύ καλή δουλεία κι όμως, δεν παίρνανε αποτελέσματα. Εμείς, οι παίκτες, πρέπει πλέον να δώσουμε, όχι το 100%, αλλά το 1000%, για να αλλάξουμε την κατάσταση...»

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb