09/04/2017

Βενέτης: «Είχαμε αγωνιστικότητα και βγάλαμε πάθος»

Ο Τάσος Βενέτης, μετά την λήξη του αγώνα του ΑΟΚ Κέρκυρα με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Τετάρτη (5/4), σε δηλώσεις πού έκανε τόνισε πως οι «Φαίακες» ήταν μαχητικοί κι έπαιξαν με πάθος και με στόχο να αντιστρέψουν το κλίμα μετά τις «βαριές» ήττες από τους ουραγούς Βέροια και Ηρακλή.

 

Τα λεγόμενα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού,και αρχηγού της κερκυραϊκής ομάδας έχουν ως εξής :«Στόχος μας ήταν να αντιστρέψουμε το κλίμα - μια πολύ δύσκολη κατάσταση μετά τις ήττες από τους ουραγούς. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα ήταν πολύ μαχητική, αλλά τύχαμε σε έναν Ολυμπιακό, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Νομίζω όμως ότι τα συμπεράσματα του αγώνα είναι θετικά. Η ομάδα είχε αγωνιστικότητα, βγάλαμε πάθος -πράγμα, που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια-, ήμαστε πολύ καλά αμυντικά, στο β' ημίχρονο είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας.
Για μένα η χρονιά είναι 100% επιτυχημένη. Αν μας έλεγε κάποιος στις αρχές της χρονιάς ότι θα έχουμε σωθεί 7-8 αγωνιστικές πριν απ' το τέλος, δεν θα τον πιστεύαμε. Βεβαίως, δεν έχουμε σωθεί ακόμη 100% μαθηματικά, αλλά νομίζω ότι δεν απειλούμαστε από τις άλλες ομάδες.»

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb