09/04/2017

Ζαραδούκας: «Παίζουμε για το ψωμί μας»!

Ο Γιάννης Ζαραδούκας , μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΚ Κέρκυρα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως πικράθηκε πολύ από την αντιμετώπιση φιλάθλων για την κακή εμφάνιση που είχε η ομάδα του, με Βέροια και Ηρακλή, ενώ επισήμανε πως και τα υπόλοιπα παιχνίδια των «Φαιάκων» δεν είναι αγγαρεία επειδή εξασφάλισαν την παραμονή.Συγκεκριμένα, ο 31χρονος αριστερός μπακ (που την περασμένη Τετάρτη αγωνίστηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα) ανέφερε τα ακόλουθα:«Κατ' αρχήν, να μην ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε οικογένειες. Μας παίρνουν τηλέφωνο, μας λένε διάφορα κι επειδή κι εγώ έχω παιδιά, δεν θέλω να ξανακούσω τέτοια πράγματα, γιατί ντρέπομαι να μου λένε... "ο ένας έπαιζε, ο άλλος δεν έπαιζε"... Εμείς παίζουμε για το ψωμί μας, αυτό θέλουμε κάθε Κυριακή να κάνουμε. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες»
Ήμασταν κακοί, γιατί τα παρατήσαμε όταν εξασφαλίσαμε πιο νωρίς απ' ότι... έπρεπε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή. Πρέπει να καταλάβουμε πως στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν πρέπει να... κάνουμε αγγαρεία. Να καταλάβουμε ότι έχουμε κίνητρο και σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Προσπαθήσαμε και σήμερα αλλά ας μην ξεχνάμε πως παίζαμε με τον Ολυμπιακό - μια απ' τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος

 Η χρονιά ξέραμε ότι θα ‘ναι δύσκολη. Αλλά δείξαμε πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ότι μ' όποιον κι αν παίζαμε, μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Μαζέψαμε τους βαθμούς που ζητούσαμε και τώρα θέλουμε να χαιρόμαστε τα παιχνίδια...»

 

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb