10/04/2017

Γρηγορίου: «Έχουμε γίνει έρμαιο στην όρεξη του καθενός»!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου φανερά απογοητευμένος, προβληματισμένος, αλλά και «σαστισμένος», από την εμφάνιση που πραγματοποίησε χθες Κυριακή (9/4), ο ΑΟΚ Κέρκυρα στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ και τον διασυρμό του με 5-0, δεν είχε λόγια να αιτιολογήσει την εκ νέου «βαριά» ήττα που... φορτώθηκαν στις αποσκευές τους οι «Φαίακες», εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του τον τελευταίο καιρό. Δίχως, πάντως, για μια ακόμη φορά να μπεί στον... κόπο να κάνει την αυτοκριτική του !

 


Συγκεκριμένα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Αθηναίος τεχνικός δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Άλλο ένα παιχνίδι μας που δεν αντέχει σε κριτική. Είναι απορίας άξιο πώς μια ομάδα που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, έχει γίνει έρμαιο στην όρεξη του καθενός. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την εικόνα μας. Είμαστε μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα ματς είναι σαν να έχουμε πέσει κατηγορία από τον πρώτο γύρο. Η μεταμόρφωση μας πραγματικά είναι για ανάλυση, όλοι περιμένουμε την λήξη του Πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση, έχουν αδειάσει τα παιδιά από ενέργεια, κίνητρο, διάθεση και είναι λογικό κι επόμενο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που έχουν κίνητρο και είναι οι μεγάλοι του Πρωταθλήματος, το σκορ να παίρνει και έκταση. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει».

 

Ρεπορτάζ:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb