16/04/2017

Γρηγορίου: «Η απουσία μου είναι πιο σημαντική από την παρουσία μου»!

Σε δήλωσή του, που εμπεριέχει συγκίνηση, αλλά κι εγωισμό, ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχαιρετά τον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, του οποίου την τεχνική επιμέλεια είχε επί δέκα μήνες.


Ο Αθηναίος προπονητής επισήμανε ότι η ομάδα πέτυχε πολλά και άφησε να εννοηθεί πως η απουσία του θα την ωφελήσει.


Αναλυτικά, η δήλωση του Γρηγορίου:


«Στην πιο κομβική σεζόν για το ποδοσφαιρικό παρόν και μέλλον της ομάδας του νησιού και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις του ποδοσφαιρικού κόσμου στην έναρξη της περιόδου, πετύχαμε πολλά! Καταφέραμε ξανά όπως και πριν από δύο χρόνια να είμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος στην 10η θέση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά να έχουν τεθεί οι βάσεις, ώστε να μπορέσει επιτέλους αυτή η ομάδα να σταματήσει να είναι "ασανσέρ". Κάτι που θα διευκολύνει το έργο όλων όσων ασχολούνται μαζί της.


Σε προσωπικό επίπεδο και έχοντας περάσει από πάρα πολλά στάδια ευρισκόμενος από την Δ' Εθνική μέχρι και το Γιουρόπα Λιγκ, ανέκαθεν η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια ήταν ο οδηγός μου. Οταν λοιπόν αισθανθώ ή καταλάβω ότι η απουσία μου μπορεί να είναι για την οποιαδήποτε ομάδα που ηγούμαι σημαντικότερη από την παρουσία μου, τότε πράττω αυτό που θεωρώ αυτονόητο. Όπως άλλωστε έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αψηφώντας συμβόλαια, οικονομικά δεδομένα ή οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το επαγγελματικό μου μέλλον.


Ευχαριστώ λοιπόν πραγματικά όλους όσους συνεργάστηκα και αυτή τη φορά στην ομάδα, τα μέλη της διοίκησης, τους υπαλλήλους, το τεχνικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, τον γιατρό, τους φροντιστές και φυσικά τον κόσμο, που ήταν κοντά μας τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Για το τέλος άφησα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές όλων των ομάδων, τους ποδοσφαιριστές δηλαδή, οι οποίοι ήταν άριστοι στην συνεργασία μας και για αυτό επιτεύχθηκε τόσο εύκολο ο πολύ δύσκολος στόχος της παραμονής».

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
19
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ζώσιμος, Ζωσής, Ζώσα, Ζήσιμος, Ζήσης, Ζωσιμαίος, Ζωσιμαία, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb