07/10/2015

Στην τελική ευθεία για το 3ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων

Σε λίγες μέρες (στις 15 Οκτωβρίου) θα εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στο 3ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η ΕΠΣ Κέρκυρας.


Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο πόσες και ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (30/9) στα γραφεία της ΕΠΣΚ, με σκοπό τη συζήτηση για την οργάνωση του Πρωταθλήματος, το «παρόν» έδωσαν εκπρόσωποι οκτώ σωματείων βετεράνων. Και συγκεκριμένα ο Όλυμπος, ο Άρης Κέρκυρας, ο ΟΦΑΜ, η ΑΕ Λευκίμμης, ο ΠΑΣ Μάγια, ο Κεραυνός Ποταμού, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και ο Κρόνος Αργυράδων.


Όπως πληροφορηθήκαμε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης, από την παραπάνω συγκέντρωση απουσίαζε ο εκπρόσωπος του ΑΟ Κέρκυρα. Της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στις δύο πρώτες διοργανώσεις (2013-2014 και 2014-2015).


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Τετάρτη
22
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βαλέριος, Βαλέρης, Βάλιος, Βάλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb