07/10/2015

Στην τελική ευθεία για το 3ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων

Σε λίγες μέρες (στις 15 Οκτωβρίου) θα εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στο 3ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η ΕΠΣ Κέρκυρας.


Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο πόσες και ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (30/9) στα γραφεία της ΕΠΣΚ, με σκοπό τη συζήτηση για την οργάνωση του Πρωταθλήματος, το «παρόν» έδωσαν εκπρόσωποι οκτώ σωματείων βετεράνων. Και συγκεκριμένα ο Όλυμπος, ο Άρης Κέρκυρας, ο ΟΦΑΜ, η ΑΕ Λευκίμμης, ο ΠΑΣ Μάγια, ο Κεραυνός Ποταμού, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και ο Κρόνος Αργυράδων.


Όπως πληροφορηθήκαμε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης, από την παραπάνω συγκέντρωση απουσίαζε ο εκπρόσωπος του ΑΟ Κέρκυρα. Της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στις δύο πρώτες διοργανώσεις (2013-2014 και 2014-2015).


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb