26/10/2015

Αναβλήθηκε το 3ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων!

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε την αναβολή (ουσιαστικά τη ματαίωση) του φετινού -τρίτου στη σειρά- Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, λόγω του ότι δεν υπήρξαν δηλώσεις συμμετοχής (ούτε μία!) από τα σωματεία. Κάτι για το οποίο είχαμε γράψει σχετικό άρθρο την προηγούμενη εβδομάδα.


Η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:


«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας διοργάνωσε τα τελευταία χρόνια, με ιδιαίτερο ζήλο, υπομονή και επιμονή τα πρωταθλήματα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας κοινωνικής παρέμβασης και ανάπτυξης ποδοσφαιρικών δράσεων για όλη την τοπική κοινωνία που καταβάλλει διαχρονικά.


Το διάστημα αυτό έκανε συμμέτοχους στη λήψη των αποφάσεων όλους τους συμμετέχοντες, με καλές προθέσεις και διάθεση αποδοχής κάθε πρότασης που θα βελτίωνε το περιεχόμενο και το σκοπό αυτής της διοργάνωσης.


Δυστυχώς φέτος οι ομάδες που στήριξαν το θεσμό τα προηγούμενα χρόνια δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, με προφανές επακόλουθο την αναβολή διεξαγωγής της διοργάνωσης.


Το Δ.Σ., σεβόμενο την επιλογή των ενδιαφερομένων, εκτιμά ότι μια διοργάνωση που έχει βαθιά κοινωνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να αγκαλιάζεται από κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς σκοπιμότητες, ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Δηλώνει, επίσης, την πρόθεσή του ότι όταν ο κόσμος του ποδοσφαίρου αυτής της κατηγορίας είναι έτοιμος να επαναδραστηριοποιηθεί θα είναι έτοιμο να αναλάβει νέα πρωτοβουλία επανένταξης του πρωταθλήματος στις διοργανώσεις της.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Προβατάς
Ο Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτης Ποζίδης».

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb