26/10/2015

Αναβλήθηκε το 3ο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων!

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε την αναβολή (ουσιαστικά τη ματαίωση) του φετινού -τρίτου στη σειρά- Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, λόγω του ότι δεν υπήρξαν δηλώσεις συμμετοχής (ούτε μία!) από τα σωματεία. Κάτι για το οποίο είχαμε γράψει σχετικό άρθρο την προηγούμενη εβδομάδα.


Η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:


«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας διοργάνωσε τα τελευταία χρόνια, με ιδιαίτερο ζήλο, υπομονή και επιμονή τα πρωταθλήματα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας κοινωνικής παρέμβασης και ανάπτυξης ποδοσφαιρικών δράσεων για όλη την τοπική κοινωνία που καταβάλλει διαχρονικά.


Το διάστημα αυτό έκανε συμμέτοχους στη λήψη των αποφάσεων όλους τους συμμετέχοντες, με καλές προθέσεις και διάθεση αποδοχής κάθε πρότασης που θα βελτίωνε το περιεχόμενο και το σκοπό αυτής της διοργάνωσης.


Δυστυχώς φέτος οι ομάδες που στήριξαν το θεσμό τα προηγούμενα χρόνια δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, με προφανές επακόλουθο την αναβολή διεξαγωγής της διοργάνωσης.


Το Δ.Σ., σεβόμενο την επιλογή των ενδιαφερομένων, εκτιμά ότι μια διοργάνωση που έχει βαθιά κοινωνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να αγκαλιάζεται από κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς σκοπιμότητες, ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Δηλώνει, επίσης, την πρόθεσή του ότι όταν ο κόσμος του ποδοσφαίρου αυτής της κατηγορίας είναι έτοιμος να επαναδραστηριοποιηθεί θα είναι έτοιμο να αναλάβει νέα πρωτοβουλία επανένταξης του πρωταθλήματος στις διοργανώσεις της.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Προβατάς
Ο Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτης Ποζίδης».

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb