24/01/2017

Έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του Ολύμπου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22/1/2017 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Π.Σ. Ολύμπου Κέρκυρας.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα που έχει κατασκευαστεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου, στην Καλλιθέα Καναλίων και παρέστησαν πολλοί άνθρωποι που σχετίζονται με το παρελθόν και το παρόν του Ολύμπου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι παλιοί Πρόεδροι του σωματείου, Σπύρος Κασσίμης (επί προεδρίας του οποίου αγοράστηκε ο χώρος και φτιάχτηκε το γήπεδο), Κώστας Γραμμένος και Γιάννης Χαλικιάς, ενώ βραβεύτηκε και ο τέως Νομάρχης Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος, ο οποίος είχε συμβάλει καταλυτικά στην βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Ολύμπου.


Εξάλλου, η Αντιπεριφερειάρχης, Νικολέτα Πανδή, δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να βοηθήσει και να συνδράμει στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.


Το CorfuCorner.gr παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολύμπου και παραθέτει παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την πολύ όμορφη εκδήλωση.

 

           
          • Επιμέλεια φωτορεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 Κυριακή
24
Σεπτέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Θέκλα, Μυρσίνη, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Μυρτιδιώτισσα, Μυρτώ, Μύρτα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Περσεφόνη, Πέρσης, Πέρση, Κόπρος, Κόπρις (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε με την αντικατάσταση του Ελευθερόπουλου από τον Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb