27/05/2017

Συγκίνηση στον φιλικό αγώνα Κερκυραίων και Κύπριων παλαιμάχων!

Φιλικός αγώνας, πού έκρυβε-όμως- πολλές συγκινητικές και ανθρώπινες στιγμές, έγινε μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Φαίακα και Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Μικρών Κατηγοριών Λάρνακας & Αμμοχώστου Κύπρου, την περασμένη Παρασκευή (19/5), στο γήπεδο «Σπ. Βλάσσης», στο Κανόνι.

 


Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο έγινε με τους παίκτες και των δύο ομάδων να κρατούν τη σημαία της Κύπρου, και κατόπιν αντάλλαξαν αναμνηστικά, με αποκορύφωμα την εικόνα του προστάτη της Κέρκυρας, Άγιου Σπυρίδωνα ( η καταγωγή του οποίου είναι από την Τριμυθούντα της Κύπρου) και δόθηκε από τους Φαίακες.

 


Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν από πλευράς Κυπρίων δυο τιμητικές διακρίσεις. Η μία ήταν στον άλλοτε άσο του ΑΟ Κέρκυρα, Νίκο Σπάτουλα, για τη μεγάλη του προσφορά στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, ενώ η άλλη ήταν στον «Καπετάνιο», Γιάννη Καλούδη, εις ένδειξη φιλίας και συνεργασίας.

 


Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων, με διαιτητή τον βετεράνο Κερκυραίο τερματοφύλακα, Κώστα Νέτη, και η ευχή όλων ήταν να γίνει σύντομα η ανταπόδοση της φιλοξενίας σε Κυπριακό έδαφος.Εκπρόσωπος των Παλαιμάχων του Φαίακα προέβει στην εξής δήλωση:
«Για εμάς τους Φαίακες τιμή που μπορέσαμε να συναντήσουμε Κύπριους Παλαίμαχους μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας στα νιάτα τους! Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε την επίσκεψή τους στο μέλλον».

 

Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με δείπνο σε γνωστό κερκυραϊκό ρεστωράν.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb