27/05/2017

Συγκίνηση στον φιλικό αγώνα Κερκυραίων και Κύπριων παλαιμάχων!

Φιλικός αγώνας, πού έκρυβε-όμως- πολλές συγκινητικές και ανθρώπινες στιγμές, έγινε μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Φαίακα και Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Μικρών Κατηγοριών Λάρνακας & Αμμοχώστου Κύπρου, την περασμένη Παρασκευή (19/5), στο γήπεδο «Σπ. Βλάσσης», στο Κανόνι.

 


Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο έγινε με τους παίκτες και των δύο ομάδων να κρατούν τη σημαία της Κύπρου, και κατόπιν αντάλλαξαν αναμνηστικά, με αποκορύφωμα την εικόνα του προστάτη της Κέρκυρας, Άγιου Σπυρίδωνα ( η καταγωγή του οποίου είναι από την Τριμυθούντα της Κύπρου) και δόθηκε από τους Φαίακες.

 


Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν από πλευράς Κυπρίων δυο τιμητικές διακρίσεις. Η μία ήταν στον άλλοτε άσο του ΑΟ Κέρκυρα, Νίκο Σπάτουλα, για τη μεγάλη του προσφορά στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, ενώ η άλλη ήταν στον «Καπετάνιο», Γιάννη Καλούδη, εις ένδειξη φιλίας και συνεργασίας.

 


Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων, με διαιτητή τον βετεράνο Κερκυραίο τερματοφύλακα, Κώστα Νέτη, και η ευχή όλων ήταν να γίνει σύντομα η ανταπόδοση της φιλοξενίας σε Κυπριακό έδαφος.Εκπρόσωπος των Παλαιμάχων του Φαίακα προέβει στην εξής δήλωση:
«Για εμάς τους Φαίακες τιμή που μπορέσαμε να συναντήσουμε Κύπριους Παλαίμαχους μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας στα νιάτα τους! Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε την επίσκεψή τους στο μέλλον».

 

Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με δείπνο σε γνωστό κερκυραϊκό ρεστωράν.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Τετάρτη
22
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βαλέριος, Βαλέρης, Βάλιος, Βάλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb