04/03/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «Κόπηκε» ο Τάσος Γραικός

Στο... ψυγείο της ΚΕΔ/ΕΠΟ μπαίνει για μερικές εβδομάδες ο Τάσος Γραικός, ο οποίος εν τέλει «κόπηκε» στα αγωνιστικά τεστ της Θεσσαλονίκης.


Ο Στρογγυλιάτης λάινσμαν, που βρίσκεται στον πίνακα της Football League, είχε λάβει μέρος (μαζί με ακόμη 8 ρέφερι της Κέρκυρας) στις δοκιμασίες που είχαν πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μίκρας, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Παρότι ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, εν τούτοις πήρε δύο κίτρινες κάρτες από τους εξεταστές, κάτι που σήμαινε πως είχε «κοπεί».


Ο Γραικός, τότε, είχε αμφισβητήσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και -όντας βέβαιος ότι αδικήθηκε- ζήτησε από το μέλος της ΚΕΔ, Μιχάλη Κουκουλάκη, να γίνει έλεγχος του βίντεο και να επανεξεταστεί η περίπτωσή του. Λίγες μέρες αργότερα, τον ενημέρωσαν ότι δεν είχε περάσει τα τεστ...


Ο Κερκυραίος επόπτης αισθάνεται «ριγμένος», διότι είναι σίγουρος ότι η προσπάθειά του υπήρξε επιτυχημένη. Τώρα πια, θα προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να ξανατρέξει στα τέλη του Μάρτη, που θα γίνουν εκ νέου εξετάσεις. Αλλά μέχρι τότε, δεν θα ορίζεται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στους αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών (Football League και Γ' Εθνική), όμως θα παίζει κανονικά στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Στις αγωνιστικές δοκιμασίες, στα τέλη του τρέχοντος μηνός, αναμένεται -μαζί με τον Τάσο Γραικό- να συμμετάσχει και ο λάινσμαν της Γ' Εθνικής, Γεράσιμος Μιχαλάς, ο οποίος επίσης είχε «κοπεί» με δύο κίτρινες κάρτες στα τεστ της 28ης Φεβρουαρίου. Αμφίβολο είναι, ωστόσο, αν θα πάρει μέρος και ο τραυματίας Κώστας Τόμπρος, διαιτητής της Football League, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρείται από μια θλάση στο πόδι και απείχε υποχρεωτικά από τις δοκιμασίες της Θεσσαλονίκης.


Υπενθυμίζουμε ότι επιτυχώς είχαν «βγάλει» τις πρόσφατες αγωνιστικές εξετάσεις τόσο οι διαιτητές Νίκος Πουλημάς, Σπύρος Κολυτάς, Κώστας Γιούργας και Πέτρος Νικόπουλος, όσο και οι βοηθοί διαιτητές Θεοχάρης Σκορδίλης, Θωμάς Βλάσσης, Γιώργος Ξηρομερίτης και Γιάννης Μίχος.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξάντρα, Αλέκα, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα, Ιανός, Ιανή, Ιανουάριος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb