21/03/2017

ΣΔΠΚ: «Στηρίζουμε τους διαιτητές που τιμούν το σήμα τους»!

Τη στήριξή του προς τους διαιτητές που τιμούν το σήμα τους, εκφράζει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, επισημαίνοντας πως είναι μεγάλη τιμή για τους νέους ρέφερι να είναι μέλη του ΣΔΠΚ.


Συγκεκριμένα, στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook, αναρτήθηκε το παρακάτω σχόλιο:


«Ο Σ.Δ.Π. Κέρκυρας, στα 52 χρόνια Ιστορίας του, έχει βγάλει από τα σπλάχνα του κορυφαίους διαιτητές. Τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις: παρά τη "φίμωση" που έχει υποστεί ο ΣΔΠΚ τα τελευταία χρόνια, θα στηρίζει κάθε διαιτητή που με το Ήθος του και το χαρακτήρα του θα τιμά, κάθε φορά που χρειάζεται, το σήμα του "διαιτητή". Το οποίο, ανά καιρούς, το είχαν στο στήθος τους και το υπερασπίζονταν άνθρωποι που τίμησαν την κερκυραϊκή διαιτησία, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος.


Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι νέοι διαιτητές που ξεκινάνε την καριέρα του με όνειρα και φιλοδοξίες υπό τη "σκέπη" της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας, ότι είναι μεγάλη τιμή να είσαι μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας και όχι ντροπή».

 

 

 

 Τετάρτη
22
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βαλέριος, Βαλέρης, Βάλιος, Βάλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb