21/03/2017

ΣΔΠΚ: «Στηρίζουμε τους διαιτητές που τιμούν το σήμα τους»!

Τη στήριξή του προς τους διαιτητές που τιμούν το σήμα τους, εκφράζει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, επισημαίνοντας πως είναι μεγάλη τιμή για τους νέους ρέφερι να είναι μέλη του ΣΔΠΚ.


Συγκεκριμένα, στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook, αναρτήθηκε το παρακάτω σχόλιο:


«Ο Σ.Δ.Π. Κέρκυρας, στα 52 χρόνια Ιστορίας του, έχει βγάλει από τα σπλάχνα του κορυφαίους διαιτητές. Τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις: παρά τη "φίμωση" που έχει υποστεί ο ΣΔΠΚ τα τελευταία χρόνια, θα στηρίζει κάθε διαιτητή που με το Ήθος του και το χαρακτήρα του θα τιμά, κάθε φορά που χρειάζεται, το σήμα του "διαιτητή". Το οποίο, ανά καιρούς, το είχαν στο στήθος τους και το υπερασπίζονταν άνθρωποι που τίμησαν την κερκυραϊκή διαιτησία, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος.


Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι νέοι διαιτητές που ξεκινάνε την καριέρα του με όνειρα και φιλοδοξίες υπό τη "σκέπη" της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας, ότι είναι μεγάλη τιμή να είσαι μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας και όχι ντροπή».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb