11/08/2017

Υποβολή δικαιολογητικών από τους ντόπιους διαιτητές

Μέσω της κάτωθι ανακοίνωσης, η ΕΠΣ Κέρκυρας καλεί τους ρέφερι και τους παρατηρητές διαιτησίας του νησιού να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους διαιτητικούς πίνακες της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου:

 

 

«Καλούνται όλοι οι διαιτητές της Ε.Π.Σ Κέρκυρας να υποβάλλουν όπως υποχρεούνται μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 στην γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

1. Αίτηση με την οποία θα αιτούνται τη συμμετοχή τους ως διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα(παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
2. Υπογεγραμμένο διοριστήριο κατάταξης διαιτητή που προβλέπει ο Κανονισμός υλοποίησης και εφαρμογής του Συστήματος διαιτησίας ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
3. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού καρδιολόγου με καρδιογράφημα που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως διαιτητής.
4. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού οφθαλμίατρου που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως διαιτητής.
5. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.
6. Αντίγραφο του ποινικού μητρώου τους.

 


Το ίδιο χρονικό διάστημα καλούνται και οι υποψήφιοι παρατηρητές διαιτησίας να υποβάλλουν τα παρακάτω
δικαιολογητικά:
1. Αίτηση με την οποία θα αιτούνται τη συμμετοχή τους ως παρατηρητές διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
2. Υπογεγραμμένο διοριστήριο κατάταξης (παρέχεται από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας).
3. Ιατρική γνωμάτευση γιατρού οφθαλμίατρου που να αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος διαιτητής είναι κατάλληλος-υγιής για να συμμετέχει σε αγώνες ως παρατηρητής διαιτησίας του ποδοσφαίρου.
4. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς τους.
5. Αντίγραφο του ποινικού μητρώου τους.
Είναι αυτονόητο ότι όσοι διαιτητές ή παρατηρητές διαιτησίας δεν προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και θα αποκλείονται από κάθε ορισμό σε αγώνες των πρωταθλημάτων μας.

 


Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών πιστοποίησης (γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες) θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Επισημαίνεται ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο νέος κανονισμός διαιτησίας και ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε ζητήματα της διαιτησίας».

 

 

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb