20/08/2017

Πέντε Κερκυραίοι ρέφερι στα αγωνιστικά τεστ 3ης και 4ης Κατηγορίας

Μετά τις αγωνιστικές δοκιμασίες των ρέφερι της 1ης και 2ης Κατηγορίας (Super League και Football League), πλησιάζουν οι εξετάσεις και για εκείνους της 3ης και 4ης Κατηγορίας, στις οποίες θα λάβουν μέρος πέντε Κερκυραίοι, που ήταν επιτυχόντες στα πρόσφατα γραπτά των Ιωαννίνων .

 


Συγκεκριμένα, στα αγωνιστικά τεστ της 3ης Κατηγορίας (Γ΄ Εθνική) θα συμμετάσχουν δυο διαιτητές από το νησί (Σπύρος Κολυτάς και Κώστας Γιούργας) και δυο βοηθοί (Θωμάς Βλάσσης και Γεράσιμος Μιχαλάς), ενώ σ΄αυτά της 4ης Κατηγορίας θα συμμετάσχει ο Πέτρος Νικόπουλος.

 


Οι εξετάσεις, θα γίνουν υπο την αιγίδα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη (23/8) και Πέμπτη (24/8) στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

 


Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γιώργος Ξηρομερίτης και Γιάννης Μίχος, που είχαν « κοπεί» στις γραπτές δοκιμασίες.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Τρίτη
21
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Λεμονιά, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb