20/08/2017

Πέντε Κερκυραίοι ρέφερι στα αγωνιστικά τεστ 3ης και 4ης Κατηγορίας

Μετά τις αγωνιστικές δοκιμασίες των ρέφερι της 1ης και 2ης Κατηγορίας (Super League και Football League), πλησιάζουν οι εξετάσεις και για εκείνους της 3ης και 4ης Κατηγορίας, στις οποίες θα λάβουν μέρος πέντε Κερκυραίοι, που ήταν επιτυχόντες στα πρόσφατα γραπτά των Ιωαννίνων .

 


Συγκεκριμένα, στα αγωνιστικά τεστ της 3ης Κατηγορίας (Γ΄ Εθνική) θα συμμετάσχουν δυο διαιτητές από το νησί (Σπύρος Κολυτάς και Κώστας Γιούργας) και δυο βοηθοί (Θωμάς Βλάσσης και Γεράσιμος Μιχαλάς), ενώ σ΄αυτά της 4ης Κατηγορίας θα συμμετάσχει ο Πέτρος Νικόπουλος.

 


Οι εξετάσεις, θα γίνουν υπο την αιγίδα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη (23/8) και Πέμπτη (24/8) στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

 


Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γιώργος Ξηρομερίτης και Γιάννης Μίχος, που είχαν « κοπεί» στις γραπτές δοκιμασίες.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb