28/06/2017

«Κράτησε» Σπ. Βάρθη και Κ. Μίαρη η Αναγέννηση

Στο... στρατόπεδο της Αναγέννησης Περιβολίου, μετά την πρόσληψη του Μάκη Μίτσουλη στην τεχνική ηγεσία, σειρά έχει πάρει η συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας σαιζόν, η οποία θα βρει τον σύλλογο στην Α1' Κατηγορία.


Προτεραιότητα για τους Περιβολιάτες είναι να διατηρηθούν στο δυναμικό της ομάδας τα... δυνατά της «χαρτιά». Και μεταξύ των παικτών με τους οποίους επήλθε σΥμφωνία γοα συνέχιση της συνεργασίας, είναι οι Σπύρος Βάρθης και Κώστας Μίαρης, δύο από τα ηγετικά στελέχη της Αναγέννησης.


Οι σχετικές ανακοινώσεις του σωματείου της νότιας Κέρκυρας έχουν ως ακολούθως:


1. «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνουν την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τον Σπύρο Βάρθη για ακόμα μια χρονιά και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».


2. «Ο Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολιου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίαρη έναν εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται κάθε επιτυχία».
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb