28/06/2017

«Κράτησε» Σπ. Βάρθη και Κ. Μίαρη η Αναγέννηση

Στο... στρατόπεδο της Αναγέννησης Περιβολίου, μετά την πρόσληψη του Μάκη Μίτσουλη στην τεχνική ηγεσία, σειρά έχει πάρει η συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας σαιζόν, η οποία θα βρει τον σύλλογο στην Α1' Κατηγορία.


Προτεραιότητα για τους Περιβολιάτες είναι να διατηρηθούν στο δυναμικό της ομάδας τα... δυνατά της «χαρτιά». Και μεταξύ των παικτών με τους οποίους επήλθε σΥμφωνία γοα συνέχιση της συνεργασίας, είναι οι Σπύρος Βάρθης και Κώστας Μίαρης, δύο από τα ηγετικά στελέχη της Αναγέννησης.


Οι σχετικές ανακοινώσεις του σωματείου της νότιας Κέρκυρας έχουν ως ακολούθως:


1. «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνουν την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τον Σπύρο Βάρθη για ακόμα μια χρονιά και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».


2. «Ο Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολιου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίαρη έναν εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται κάθε επιτυχία».
Σάββατο
23
Σεπτέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ιρις, Ιριδα, Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα (www.xanthippi.gr), Ξάνθιππος, Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ραΐς, Ραΐδα (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε με την αντικατάσταση του Ελευθερόπουλου από τον Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb