28/06/2017

«Κράτησε» Σπ. Βάρθη και Κ. Μίαρη η Αναγέννηση

Στο... στρατόπεδο της Αναγέννησης Περιβολίου, μετά την πρόσληψη του Μάκη Μίτσουλη στην τεχνική ηγεσία, σειρά έχει πάρει η συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας σαιζόν, η οποία θα βρει τον σύλλογο στην Α1' Κατηγορία.


Προτεραιότητα για τους Περιβολιάτες είναι να διατηρηθούν στο δυναμικό της ομάδας τα... δυνατά της «χαρτιά». Και μεταξύ των παικτών με τους οποίους επήλθε σΥμφωνία γοα συνέχιση της συνεργασίας, είναι οι Σπύρος Βάρθης και Κώστας Μίαρης, δύο από τα ηγετικά στελέχη της Αναγέννησης.


Οι σχετικές ανακοινώσεις του σωματείου της νότιας Κέρκυρας έχουν ως ακολούθως:


1. «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνουν την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τον Σπύρο Βάρθη για ακόμα μια χρονιά και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».


2. «Ο Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολιου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίαρη έναν εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται κάθε επιτυχία».
Corfu Corner Radio

Τρίτη
24
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Λιζέτα, Ζέτα, Ζέττα, Ελλη, Βέτα, Θαυμαστός, Θαυμαστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb