01/07/2017

Ο Π. Καρράς «το σκέφτεται» για Πρόεδρος της ΕΠΟ

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να γίνουν -επιτέλους- οι εκλογές της ΕΠΟ, για την ανάδειξη αιρετού Δ.Σ. Η οποία διαδικασία, είχε αναβληθεί τον περασμένο Οκτώβρη, μετά την πραξικοπηματική και φασιστική παρέμβαση της FIFA.


Μέχρι στιγμής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, «παίζει μπάλα» εντελώς μόνος κσι αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την «αρχηγία» και ηγεσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο την επόμενη τετραετία! Εδώ και πολύ καιρό (από την άνοιξη του 2016) έχει «βγει μπροστά», έχει εκδηλώσει δημοσίως τις προθέσεις του και είναι η μοναδική υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.


Ενδεχομένως, όμως, σύντομα να αλλάξουν τα δεδομένα και τελικά ο Γραμμένος να αποκτήσει... ανταγωνισμό! Διότι, δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη υποψηφιότητα, κατά πάσα πιθανότητα από τον Παναγιώτη Καρρά, που κάνει τέτοιες σκέψεις, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του CorfuCorner.gr.


Ο Παναγιώτης Καρράς, Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, πρόσκειται στις προηγούμενες (απόλυτα διεφθαρμένες) Διοικήσεις της ΕΠΟ, επί προεδρίας Γιώργου Σαρρή και Γιώργου Γκιρτζίκη, άρα είναι και με την πλευρά του Ολυμπιακού, δηλαδή της ομάδας που έχει ευνοηθεί σε τεράστιο βαθμό από την Εγκληματική Οργάνωση που διέλυσε το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Και ο οποίος Καρράς, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τάσσεται σταθερά απέναντι τόσο στην υποψηφιότητα Γραμμένου, όσο και στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας.


Ωσονούπω, λοιπόν, θα φανεί αν ο Παναγιώτης Καρράς (ή κάποιος άλλος ομοϊδεάτης του) θα κατέλθει υποψήφιος για Πρόεδρος της ΕΠΟ. Κάτι που, εφόσον συμβεί, τότε με τη μεριά του αναμένεται να ταχθεί και η ΕΠΣ Κέρκυρας! Αλλά και πάλι, ο Βαγγέλης Γραμμένος θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


.

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb