02/07/2017

«Ομιχλώδες» παραμένει το μέλλον της Μεσογγής!

Ενώ έχουμε μπει στον Ιούλιο και βρισκόμαστε δυόμισι μήνες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, εντούτοις η κατάσταση στον ΑΟ Μεσογγής δεν έχει ξεκαθαρίσει!


Όπως είχε αποκαλύψει το CorfuCorner.gr σε προ αρκετών εβδομάδων ρεπορτάζ του, η νεοφωτιστη στην Α1' Κατηγορία ομάδα έχει περιέλθει σε διοικητική αστάθεια και αβεβαιότητα, μετά την παραίτηση ολόκληρου του Δ.Σ., λόγω του σαμποτάζ και του «πολέμου» που δέχονταν από ορισμένα άτομα, μέσα από το ίδιο το χωριό. Ύστερα από την αποχώρηση της Διοίκησης του Δημήτρη Μούκα, έγιναν απεγνωσμένες προσπάθειες από μερικά παλαιά στελέχη του σωματείου για την εξεύρεση διάδοχης κατάστασης, αλλά δίχως θετικό αποτέλεσμα, αφού ουδείς μέχρι στιγμής έχει εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας.


Επομένως, το μέλλον του ΑΟ Μεσογγής είναι θολό, ομιχλώδες και εξαιρετικά αμφίβολο! Και παραμένει... ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να βάλει... λουκέτο η ομάδα και να μην κατέλθει ν' αγωνιστεί του χρόνου, ούτε καν στις πιο χαμηλές Κατηγορίες (Α' ή Β'), δεδομένου ότι ούτε Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχει, ούτε προπονητής, ούτε δελτία ποδοσφαιριστών!


Βέβαια, να αναφέρουμε εδώ ότι στο χωριό «κυκλοφορούν» και διάφορες φήμες! Ότι π.χ. η Μεσογγή θα συγχωνευτεί με κάποιον άλλο σύλλογο του νοτίου συγκροτήματος. Ή ότι ίσως την ομάδα αναλάβει ο Γιώργος Πέρρος, παλιός Πρόεδρος του ΠΑΣ Χλωμοτιανών (με το καταστατικό του οποίου σωματείου λειτουργεί την τελευταία τετραετία ο ΑΟ Μεσογγής).


Σύντομα, λοιπόν, θα φανεί αν θα επαληθευτεί κάποιο από αυτά τα σενάρια ή αν θα βρεθεί μια άλλη λύση, ούτως ώστε ο σύλλογος να μην «σβήσει» και οδηγηθεί σε αγωνιστική ανενεργεία.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


.

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb