04/07/2017

«Τους εκφράζει το σάπιο κατεστημένο του ποδοσφαίρου»!

Ανακοίνωση -κόλαφο για την στάση που κράτησαν οι τρείς εκπρόσωποι της ΕΠΣ Κέρκυρας (Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργος Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος ), στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, την περασμένη Παρασκευή (30/6), εξέδωσαν οι αντιπολιτευόμενοι συνδυασμοί «Κερκυραϊκή Συμμαχία» και «Ανατροπή» (απούσας -όμως- της «Ενωτικής Κίνησης Αλλαγής»), εξαπολύοντας.. .δριμύ κατηγορώ εναντίον της Διοίκησης της Ένωσης την οποία καταγγέλλουν ότι ενήργησε αυτοβούλως και πως τάσσεται με τη μεριά του σάπιου κατεστημένου!


Το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:

«Με την υπερψήφιση του νέου καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέλιπε κάθε ανησυχία για κυρώσεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά το κυριότερο είναι ότι άνοιξε ο δρόμος για αρχαιρεσίες στην Ε.Π.Ο. τέλη Ιουλίου 2017, από όπου θα προκύψει η αλλαγή στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και η απαλλαγή του από τις μέχρι τώρα άθλιες εγκληματικές διοικήσεις που το έφεραν σε αδιέξοδο.

Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Περνάμε πλέον στον εκδημοκρατισμό της Ε.Π.Ο. που χρειάζεται διοίκηση και λειτουργία με διαφάνεια.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ε.Π.Σ. της χώρας μας και των αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της E.Π.Ο., έδωσαν τέτοια εντολή, υπερψηφίζοντας τις καταστατικές αλλαγές με 149 υπέρ (42 Ενώσεις) στους 181 (53 Ενώσεις), αποτέλεσμα που εμάς δεν μας εξέπληξε διότι είμαστε μέσα στις εξελίξεις.

Υπήρξαν όμως και αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, γι αυτό στήριζαν και ταυτίζονταν με τις άθλιες ηγεσίες της Ε.Π.Ο. που πολλοί ήταν και είναι υπόδικοι και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Οι Κερκυραίοι αντιπρόσωποι ΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΟΣ, αντιπρόσωποι από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, δεν ήθελαν και δεν θέλουν τις αλλαγές. Τους εκφράζει η μέχρι τώρα σάπια κατάσταση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είναι στους 32 από τους 181 αντιπροσώπους και στις 11 από τις 53 Ενώσεις που καταψήφισαν τις αλλαγές, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, όπως είχαν υποσχεθεί ότι θα πράξουν.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

 

Η Κερκυραϊκή Συμμαχία-Ανατροπή, έλαβε μέρος στις εκλογές της ΕΠΣΚ με τη βασική θέση ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ. Συνταχτήκαμε με αυτές τις επιλογές που σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΠΣΚ ζητάνε με τη συμμετοχή τους και τη ψήφο τους. Στηρίξαμε και στηρίζουμε την αλλαγή της Διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που τον Ιούλιο του 2017 γίνεται πράξη και ξεκινάει μια περίοδος που οι εξελίξεις αφήνουν απ έξω την ΕΠΣ Κέρκυρας κι αυτούς που τη διοικούν σήμερα».

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
21
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξάντρα, Αλέκα, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα, Ιανός, Ιανή, Ιανουάριος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb