01/09/2017

Καραϊσαρλής: «Οι στόχοι του Κρόνου είναι πολύ υψηλοί»!

Ο Πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννης Καραϊσαρλής, με αφορμή την κλήρωση των τοπικών διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (30/8) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ενωσιακού γηπεδου στο Κανόνι, προέβη σε δηλώσεις στο argyrades.gr, τον επίσημο -όπως φαίνεται- διαδικτυακό φορέα των «κυανόλευκων».

 


Συγκεκριμένα , το «αφεντικό» των Αργυραδιτών μίλησε για τους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη Γ΄Εθνική, από την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου.Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Καραϊσαρλή :


«Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Στον Κρόνο έχουμε διαμορφώσει ένα τριετές πλάνο για να είναι πρωταγωνιστής και με στόχο τη Γ΄Εθνική. Η ομάδα έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό με καταξιωμένους ποδοσφαιριστές και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έχει κατακτήσει και δυο τίτλους.


Για μας οι στόχοι μας και φέτος είναι πολύ υψηλοί και πρέπει η ομάδα να λειτουργεί καλά σε όλα τα επίπεδα. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team πρέπει να δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, χωρίς να υποτιμούν καμιά ομάδα. Από την άλλη πλευρά θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας για να τους χαρίσουμε νέες επιτυχίες. Έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή.

Στον Κρόνο με βάση το πλάνο μας δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για την πρώτη ομάδα. Αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε τις Ακαδημίες τις οποίες και φέτος θα προσέξουμε ακόμα περισσότερο.


Το κυριότερο είναι να φροντίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε οι Αργυράδες να αποκτήσουν δικό τους γήπεδο. Να σημειωθεί ότι το 2018 ο Κρόνος συμπληρώνει 50 χρόνια ένδοξης Ιστορίας, για αυτό και το σύνθημα
"50 χρόνια αγάπης" και συνεχίζουμε ...»

 

 

 

 
Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb