07/01/2017

«Λευκά» Θεοφάνεια στην Κέρκυρα!

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΘΕΙΑ

Χθές Παρασκευή (6-1), ανήμερα των Θεοφανείων, στις 3 το απόγευμα, ξεκίνησαν να πέφτουν τα πρώτα χιόνια στη Κέρκυρα, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

 

Συγκεκριμένα η χιονόπτωση ξεκίνησε από τα ορεινά του νησιού, στο βουνό του Παντοκράτορα ,και κατόπιν λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών συνεχίστηκε και στα πεδινά όπως στις περιοχές της Κασσιώπης, της Αχαράβης, του Τρουμπέτα ,τηςΠαλιάς Περίθειας,των Λακώνων,του Ποταμού, του Αγίου Ιωάννη (Τρίκλινο), των Κυνοπιαστών,του Κάτω Σπηλαίου Μεσογγής,, του Κάτω Γαρούνα κ.α.


Ειδικά, η περιοχή της Παλιάς Περίθειας με τα πανέμορφα ταβερνάκια δεν είχε να ζηλέψει κάτι από το μαγευτικό Μέτσοβο.

 

Η χιονόπτωση έκανε μικρούς και μεγάλους να βγουν στους δρόμους και να χαρούν αυτό το σπάνιο (για τα δεδομένα της Κέρκυρας) γεγονός.

 

Μη ξεχνάμε όμως φίλοι και φίλες οδηγοί, πως θέλει μεγάλη προσοχή στους δρόμους ,ειδικά το βράδυ αλλά και νωρίς το πρωί λόγω του παγετού.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΕΡΗ ΕΛΙΝΑ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb