07/04/2017

Στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης η Σχολή Χορού GOLD DANCE ACADEMY

Σε μία πολύ σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, θα συμμετάσχει η Σχολή Χορού GOLD DANCE ACADEMY της Κέρκυρας, η οποία αυτό το σαββατοκύριακο (8-9/4) θα λάβει μέρος Διεθνές Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.


Επ΄αυτού η υπεύθυνη και προπονήτρια της Σχολής, Άννα Αποστολοπούλου, προέβει στην παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα στο face book:

«Σε λίγες μέρες αναχωρούμε για το Διεθνή Διαγωνισμό Thesaloniki Dance Festival και όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία! Προπονησεις, κοστούμια, χορογραφίες, προετοιμασία με τις ευχές και την ελπίδα ότι και φέτος όπως πέρυσι τα αποτελέσματα θα επιβραβεύσουν την προσπάθεια όλων μας! Μετά την περσινή συμμετοχή μας στον ίδιο διαγωνισμό ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος όσο μεγάλη είναι και η όλη διοργάνωση! Ζώντας λοιπόν όλοι στον παλμό του TDF και ακούγοντάς κάθε μέρα την Καρδιά όλων των μαθητών, που θα συμμετασχουν, να χτυπάει δυνατά θέλω να πω σε εσάς : ζήστε το,νιώστε το,χόρεψτε το και αφήστε τη λάμψη της εσωτερικής σας δύναμης αλλά και τις γνώσεις σας να "μιλήσουν "!σας εμπιστεύομαι, σας καμαρωνω, σας αγαπώ!»

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb