16/04/2017

Κύριε Τσίπρα, ξεκουμπίσου από την Κέρκυρα!

Το περιθωριοποιημένο και παραμελημένο -από την Πολιτεία- νησί της Κέρκυρας, έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, τούτες τις άγιες μέρες του Πάσχα.


Ύψιστη τιμή για το νησί, να το επισκέπτεται ο άνθρωπος που πήρε τα όνειρα των Ελλήνων πολιτών, τα έκανε θρύψαλα και τα πέταξε στα σκουπίδια! Ο άνθρωπος που υποκλίθηκε στο κεφάλαιο και προσκύνησε τα ξένα συμφέροντα, ξεπουλώντας μισοτιμής την Ελλάδα, δίχως να έχει τέτοια εξουσιοδότηση από τους πολίτες της! Ο άνθρωπος που συστηματικά πετσοκόβει με το νυστέρι τα δικαιωματικά χρήματα των μισθωτών, των συνταξιούχων και των ΑΜΕΑ! Ο άνθρωπος που πήρε το μεγαλοπρεπές και υπερήφανο «Όχι» του λαού και το μετέτρεψε σε ένα ταπεινωτικό «Ναι», εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πλουσίων και των Ευρωπαίων κομπιναδόρων! Ο άνθρωπος που είχε υποσχεθεί ότι θα έσκιζε τα μνημόνια, αλλά εν τέλει, του έσκισαν το καλσόν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, τους οποίους παλιά έβριζε, όμως τώρα τους υπηρετεί με πίστη και αφοσίωση! Ο άνθρωπος που οδήγησε ακόμη περισσότερους πολίτες στα συσσίτια και στην απόφαση είτε να φύγουν από την χώρα, είτε να κλείσουν την επιχείρηση ή το μικρομάγαζό τους! Ο άνθρωπος που πήρε από τον λαό την εντολή να σώσει τον τόπο, αλλά την έριξε μονομιάς στην κάλαθο των αχρήστων! Ο άνθρωπος που με την πολιτική του, οδήγησε ακόμη περισσότερους πολίτες στην αυτοκτονία, μη αντέχοντας την οικονομική ανέχεια, όπως συνέβη πριν από μερικές μέρες με Κερκυραίο επιχειρηματία!


Αλήθεια, τι ήρθε τώρα να κάνει στο νησί ο δοσίλογος πρωθυπουργός μας; Να μας «πουλήσει» ευχές και νέες φρούδες ελπίδες, ως είναι η προσφηλής του συνήθεια; Ή απλά, και μόνο ήρθε για να σπάσει κανάτες, με χαζοχαρούμενη διάθεση, όπως ακριβώς έσπασε τη ζωή και την αξιοπρέπεια του λαού;


Αποτελεί μέγιστη προσβολή να έρχονται στην Κέρκυρα τέτοιες πολιτικές φυσιογνωμίες σαν τον Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχουν τσίπα! Που έχουν συμβάλει καταλυτικά στον μαρασμό και την εξαθλίωση των Ελλήνων!!! Και που έχουν εξευτελίσει διεθνώς την άλλοτε περήφανη Ελλάδα, καταντώντας την μια υποδουλωμένη και τριτοκοσμική χώρα!!!


Και θα έπρεπε να ντρέπονται οι τοπικοί πολιτικοί φορείς και οι αρχές του νησιού, που του άνοιξαν τις... αγκάλες τους, σαν να μην τρέχει τίποτα!


Εσύ, κύριε Τσίπρα, όπως και οι προκάτοχοί σου πρωθυπουργοί, βάλατε την υπογραφή σας στη θανάτωση της ελληνικής κοινωνίας! Προδώσατε την εμπιστοσύνη του λαού και βλάψατε την χώρα! Είστε πολιτικός εγκληματίας!!!


Σηκωθείτε, λοιπόν, και ξεκουμπιστείτε από την Κέρκυρα, μαζί με την... αθώα Περιστέρα σας! Είστε ανεπιθύμητος εδώ! Και είθε το άγιο φως της Ανάστασης του Κυρίου να φωτίσει το πνεύμα, τη σκέψη και τις επόμενες πολιτικές κινήσεις σας, μήπως και «εξαγνιστείτε» κάπως για το κακό που έχετε διαπράξει στην Πατρίδα...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb